Jojo şi-a făcut testul COVID-19 de urgenţă după ce mai mulţi colegi de la „Te cunosc de undeva” au fost infectaţi

Cătălina Grama, Jojo, s-a testat pentru a afla dacă a luat virusul COVID-19, asta după vestea șocantă conform căreia mai mulți concurenți de la "Te cunosc de undeva", emisiune la care participă și ea, au fost infectați. Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu sunt câțiva dintre cei care au luat virusul și se află internați în acest moment la Matei Balș.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 14:21
Jojo şi-a făcut testul COVID-19 de urgenţă după ce mai mulţi colegi de la „Te cunosc de undeva” au fost infectaţi

Jojo și-a anunțat fanii că și-a făcut testul COVID-19, care a ieșit negativ, din fericire. „Zilele acestea am trait emotii mari. Am avut insa un noroc imens, atat pentru copii cat si pentru noi, ca testul meu Covid a iesit negativ. Cu rabdare si credinta insa, o sa depasim impreuna si perioada aceasta. Le doresc multa sanatate tuturor colegilor si prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipa foarte faina si in sezonul asta si suntem uniti. Cu siguranta totul va fi bine”, a scris ea pe Facebook.

A trecut prin clipe cumplite, pentru că acasă are toată familia cu care a intrat în contact, iar vestea că unii dintre colegii ei ar fi infectați, a făcut-o pe Jojo să nu mai poată dormi liniștită. Chiar ea a mărturisit că în ultimele două nopți a dormit doar 8 ore adunate.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, testat pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu Andrei Ştefănescu. Ce rezultat i-a ieşit

Artista a fost căsătorită și are un băiat cu fostul soț. În prezent, aceasta are o relație cu Paul Ipate, căruia i-a dăruit o fetiță. Ce spune Jojo despre cei doi copii pe care-i are.

Artista s-a separat de tatăl băiețelului său pe când acesta avea un an. Băiatul se înțelege bine și cu actualul partener al mamei sale, despre care s-a spus că Jojo s-a măritat în secret, chiar dacă cei doi nu au confirmat și nici nu au infirmat acest lucru. De asemenea, el petrece mult timp și cu tatăl său, de care artista a divorțat în anul 2012, iar motivele nu au fost făcute publice niciodată.

Citeşte şi: Andrei Ştefănescu, noi declaraţii de pe patul de spital, la 5 zile de când a fost internat: „Nu este o simplă răceală”

„Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul. Respectul şi prietenia mea pentru fostul soț mă obligă să fac această menţiune, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect. Nu voi mai face nici o altă declaraţie despre acest subiect, pentru că vreau să-mi protejez atât copilul, cât şi pe tatăl lui”, a fost singura declarație a artistei pe tema divorțului.