Jose Carreras, CERINŢE DE LUX înaintea concertului de retragere de la Bucureşti

Prăjituri, fructe şi flori fără miros sau un fax se numără printre cerinţele pe care tenorul spaniol José Carreras le are, înainte de ultimul concert pe care îl va susţine în România, la complexul Romexpo din Bucureşti, pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, informează organizatorii.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 12:27
Jose Carreras, CERINŢE DE LUX înaintea concertului de retragere de la Bucureşti

Conform cerinţelor exprimate, José Carreras va avea o cameră de cinci stele, cu televizor atât în camera de zi, cât şi în dormitor. Din apartament nu vor lipsi un fax, zece umeraşe din lemn şi flori care nu au miros, întrucât cunoscutul tenor are alergie la florile mirositoare.

De asemenea, tenorul doreşte să aibă în cameră un anumit tip de băutură răcoritoare, un sortiment specific de apă şi o anumită băutură energizantă, ceai, cafea, lapte proaspăt, prajituri, biscuiţi fără ciocolată şi un coş cu fructe. Pe de altă parte, José Carreras nu are preferinţe ieşite din comun în ceea ce priveşte mâncarea, ci îşi doreşte doar ceva uşor de digerat, care să nu conţină usturoi, ceapă şi condimente.

Dulce Pontes, partenera de scena a lui Jose Carreras şi Andrea Bocelli, concertează în februarie la Bucureşti

După acest succes, José Carreras a demarat turneul mondial „O viaţă dedicată muzicii”, iar, pe 26 noiembrie, va veni pentru ultima dată în România, potrivit organizatorilor evenimentului. Împreună cu una dintre cele mai mari orchestre simfonice din Europa, Carreras va oferi un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” şi din celebre arii de operă, operetă şi din musical.

Pentru concertul de la Romexpo, biletele au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim şi prin magazinele partenere – Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, Carrefour, benzinăriile OMV.

„Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere, 5 decembrie, în acest minunat oraş. Îmi amintesc încă audienţa minunată, oamenii care cunosc muzica şi sunt atât de generoşi şi sufletişti. Sunt încântat să revin în Bucureşti şi să cânt în această atmosfera inegalabilă şi pentru minunatul public român”, a declarat José Carreras.

Citeşte şi  Jose Carreras, concert extraordinar de retragere, pe 26 noiembrie în România