Kadin Năsturică a murit. Marcel Pavel este devastat de durere: „Of, Dumnezeule! A fost un om minunat!”

Kadin Năsturică, interpretul din formaţia "Geta şi Kadin Năsturică" a murit. Vestea tristă l-a şocat pe Marcel Pavel, care a transmis un mesaj de condoleanţe familiei.

18 sept. 2021, 19:01
Kadin Năsturică a murit. Marcel Pavel este devastat de durere: „Of, Dumnezeule! A fost un om minunat!”

Kadin Năsturică a murit la vârsta de 71 de ani.  Vestea tristă a fost dată chiar de fiul cântăreţului de muzică lăutărească, pe pagina sa de Fscebook. Fanii artistului au fost şocaţi.

Kadin Năsturică a murit. Doliu în lumea muzicii

Elvis Năsturică a anunţat că tatăl său a părăsit această lume.

„Îmi este atat de greu sa scriu asa ceva despre tăicuțul meu bun și frumos…dar…nu mai este…Dumnezeu sa-l odihnească! Cine l-a cunoscut și vrea sa aprindă o lumânare pentru el puteți sa veniți pe str. Hațegana, nr 2 zona Cuțitul de Argint” este mesajul pe care Elvis Năsturică l-a transmis sâmbătă, 18 septembrie, pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

Fanii și apropiații artistului au fost şocaţi de vestea cumplită.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, „Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte”, „Dumnezeu să îl ierte și vouă să vă dea putere să treceți peste această durere”, „Dumnezeu sa l odihneasca în pace!!! Mi-a cantat cu Geta și la cununie și la nunta”, sunt doar câteva mesaje postate de fani.

Şi Marcel Pavel a fost şocat de moartea artistului.

„Of, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat!? A fost un om minunat! Dumnezeule!  Dumnezeu sã-l tinã la dreapta Sa! Sincere condoleante!”, a transmis Marcel Pavel pe Facebook.

Citeşte şi Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid

A murit manelistul Petrică Cercel. Era intubat, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

A murit manelistul Petrică Cercel. S-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp, chiar pe patul de spital. Bărbatul era diagnosticat cu noul coronavirus, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus. Artistul nu a vrut să meargă la spital, sperând că boala va trece dacă se tratează acasă. Cu toate acestea, după ce a refuzat spitalizarea, boala s-a agravat, așa că a ajuns pe mâinile medicilor când deja se zbătea între viață și moarte, potrivit Spynews.

Colegii de breaslă ai acestuia sunt în stare de șoc, iar pe paginile de pe rețelele de socializare au publicat fotografii cu regretatul artist, alături de mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Costel Biju.

„Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte #PetricaCercel Condoleanțe familiei S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a scris și Daniel Ionescu.

Citeşte şi Florin Salam are probleme de sănătate. Mesajul postat de fiul artistului: „Urmează un tratament”