Kamala Harris, prima reacţie după ce a devenit prima femeie aleasă vicepreşedinte în SUA. „Avem mult de lucru. Haideţi să începem”

Kamala Harris va deveni prima femeie aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite. Senatoarea democrată care a candidat în tandem cu Joe Biden a promis să se apuce imediat de lucru.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 17:35
Kamala Harris, prima reacţie după ce a devenit prima femeie aleasă vicepreşedinte în SUA. „Avem mult de lucru. Haideţi să începem”

Aceasta este prima declaraţie făcută de Kamala Harris, după anunţul victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale din SUA.

„Acest scrutin înseamnă mult mai mult decât Joe Biden sau decât mine. Are legătură cu sufletul Americii şi cu disponibilitatea noastră de a lupta pentru el. Avem mult de lucru. Haideţi să începem”, a scris Kamala Harris pe Twitter.

Kamala Harris l-a sunat pe Joe Biden după ce a aflat rezultatul alegerilor din SUA

Joe Biden revendică victoria alegerilor din SUA. „America, sunt onorat. Voi fi preşedinte pentru toţi, chiar dacă m-aţi votat sau nu”

Potrivit Agerpres, presa din Statele Unite l-a anunţat drept câştigător al alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie pe Joe Biden, cu 273 de mari electori, datorită victoriei obţinute în statul-cheie Pennsylvania.

Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Americanii sărbătoresc în stradă victoria lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale. Imagini spectaculoase din mai multe state

O mulţime de oameni se îndrepta sâmbătă către centrul Washingtonului, în apropiere de Casa Albă, pentru a sărbători victoria democratului Joe Biden la alegerile prezidenţiale.