Kate Moss, PROVOCATOARE în Playboy. Iată o avanpremieră a pictorialului aniversar GALERIE FOTO

Top-modelul britanic Kate Moss a acceptat ca, la 40 de ani, să apară goală într-o revistă pentru bărbaţi. Frumoasa blondă va apărea pe coperta ediţiei care marchează 60 de ani de la prima apariţie a cunoscutei publicaţii, care va apărea la începutul lui 2014.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 13:55
Kate Moss, PROVOCATOARE în Playboy. Iată o avanpremieră a pictorialului aniversar GALERIE FOTO

Dacă acum 60 de ani vedeta primei ediţii Playboy era Marilyn Monroe, acum principala atracţie va fi modelul Kate Moss. Numărul aniversar va apărea în ianuarie-februarie al revistei Playboy.

Fotograful Mert Alas, cel care a realizat pictorialul, a postat pe Instagram ceea ce pare că va fi coperta numărului care o va avea vedetă pe Kate Moss.

 

Kate Moss a pozat pentru ultima dată nud într-o campanie a brandului de produse pentru bronzat St. Tropez, dar s-a mai dezvăluit fără haine şi într-o celebră reclamă din anii ’90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Kate Moss este în acelaşi timp un fotomodel foarte apreciat şi ocupă locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

Iată mai multe fotografii din pictorialul realizat de Kate Moss pentru Playboy: