Kaufland oferă GRATUIT vouchere de 800 de lei pentru cumpărături chiar din weekend

Rețetele de Economisire de la Kaufland te ajută să îți plătești facturile. Cum ? Cumperi minimum 3 produse, pe același bon și din același cod de culoare, iar pe lângă o extra-reducere de 10%, dacă înscrii bonul pe site, poti castiga premii importante.

10 feb. 2023, 20:40
Kaufland oferă GRATUIT vouchere de 800 de lei pentru cumpărături chiar din weekend

La Kaufland găsești în fiecare săptămână oferte noi, astfel că ai motive să ne vizitezi zilnic. Începând de miercuri, economisești pentru o săptămână întreagă cu ajutorul ofertelor noastre la produse alimentare precum legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, ouă, delicatese, băuturi, dulciuri, produse congelate și multe alte articole care fac viața mai simplă și mai frumoasă. Începând de vineri poți profita de oferta de weekend, iar de luni începi o nouă săptămână cu oferte la produse nealimentare.
Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 800 de LEI fiecare, daca sunt dornici sa se bucure de un asemenea tip de promotie acum.

Concediu de odihnă 2023. Banii cuveniți pentru zilele libere cuvenite nu pot fi sub nivelul salariului de bază

Kaufland explica mai jos o campanie speciala prin care oricare dintre romanii din toata tara poate avea sansa de a castiga un voucher in valoare de 800 de LEI, si totul face parte dintr-un concept care are menirea de a le oferi romanilor optiunea de cumpara produse la preturi mult mai mici decat in mod normal.

Pe website-ul celor de la Kaufland Romania exista mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala, astfel ca oricine poate sa afle tot ceea ce doreste in legatura cu modul in care se desfasoara ea, dar si cum poate intra cat mai usor in posesia voucherelor de cumparaturi in valoare de 800 de LEI, care sunt oferite, scrie idevice.ro.

Vouchere de cumpărături gratis de la Kaufland, în valoare de 500 de lei, pentru clienții din România

Kaufland Romania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa castige in cadrul unor campanii de acest gen, iar asta pentru ca multi cauta cu mare interes sa obtina vouchere de cumparaturi gratuite, iar aceasta este o ocazie extrem de buna.

Rețetele de Economisire de la Kaufland te ajută să îți plătești facturile. Cum ? Cumperi minimum 3 produse, pe același bon și din același cod de culoare, iar pe lângă o extra-reducere de 10%, dacă înscrii bonul pe site, poți câștiga unul din cele peste 6000 de premii săptămânale în valoare 800 lei.

Kaufland și Lidl ar putea renunța la plățile în numerar. Marile lanțuri de supermarketuri fac un anunț important pentru clienți

Surpriză la Kaufland: Uneltele Parkside de la Lidl au ajuns și aici. 3 modele inedite cu acumulator

Kaufland are propriile unelte, scule și accesorii, oferite sub marca MyProject. În această săptămână, însă, cei care vor ajunge în magazinele retailerului vor da peste produse de acest gen Parkside, o marcă a companiei Lidl.

Nu știm de ce a inclus aceste unelte Kaufland în oferta sa, dar știm că ambele companii fac parte din Grupul Schwarz.

Vă recomandăm trei dispozitive inedite Parkside cu acumulator din oferta actuală a Kaufland: O șurubelniță rotativă de 12 V, care poate fi folosită în spații mai greu accesibile sau înghesuite, este disponibilă la prețul de 149 de lei. Capul dispozitivului poate fi stabilit în cinci poziții. Șurubelnița include lumină de lucru LED. Cuplul maxim oferit este de 11 Nm. Dispozitivul nu vine cu baterie și încărcător.

Atrage, de asemenea mașina de găurit și șlefuit cu acumulator care poate fi folosită pentru proiecte care necesită o finețe mai mare. Dispozitivul include un acumulator de 1,3 Ah, dar nu și încărcător. Poate fi, însă, folosit un cablu USB-C pentru încărcarea bateriei.

Interesantă este, de asemenea, lampa de lucru cu LED-uri și acumulator oferită de Kaufland. Aceasta oferă două niveluri de luminozitate (maxim 480 de lumeni, lumină albă rece). Nici acest model nu include baterie și încărcător.