Kaufland, oferta începutului de an. Clienţii votează produsul pe care îl vor primi gratis

Kaufland a decis sa reporneasca o campanie mai veche, care a avut succes in randul clientilor din Romania.

04 ian. 2023, 11:20
Kaufland, oferta începutului de an. Clienţii votează produsul pe care îl vor primi gratis

Kaufland incepe anul 2023 cu o surpriza majora pentru clientii din toata Romania, cel mai mare lant de hypermarket-uri din tara noastra luand decizia de a le spune romanilor ceea ce le da gratuit, dar in baza voturilor date de catre ei pentru a-si alege produsul pe care il vor primi la achizitiile din magazine.

Kaufland a decis sa reporneasca o campanie mai veche, care a avut succes in randul clientilor din Romania, iar asta deoarece ea a adus in atentia lor posibilitatea de a vota un produs care sa le fie oferit gratuit in magazine, in cadrul unei oferte de 1+1 gratuit, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Reducere de 40% la Kaufland România. De când apar produsele în magazine. Atenţie, se dau şi vouchere de 500 de lei!
Pentru ca aceasta campanie sa poata fi derulata, cei de la Kaufland Romania au creat un website special in cadrul caruia oricare dintre romanii interesati pot intra pentru a vota produsul care le este oferit gratuit, asa ca aveti ocazia de a va bucura de aceasta promotie chiar acum.

Kaufland Romania are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata din punct de vedere al acestei oferte speciale, si daca vreti sa profitati de tot, e bine sa va uitati acolo, mai ales ca e nevoie si de un Kaufland Card pentru a putea primi gratuit produsul oferit in promotie, in baza voturilor noastre.

Kaufland dă GRATIS vouchere de 500 de lei. Au mai rămas câteva zile în care poţi intra în posesia lor
Important e să iasă profitul. Iar pentru asta, trebuie să știi o combinație bună, cum ar fi oferta 1 + 1. Profită și tu de ea, intrăpe website, votează-ți produsul favorit, iar după terminarea votului primești voucherul în Kaufland Card. Aaa, și nu uita să urmărești episodul 4 din Puși pe Combinații pe canalul de YouTube Kaufland Romania.

Încă din primele zile ale noului an Kaufland vine cu oferte interesante, de data aceasta avem o listă detaliată de unelte ieftine şi bune comercializate sub brandul My Project.

Întreaga ofertă o găsiţi aici şi este valabilă în perioada 2 – 8 ianuarie 2023 în toate magazinele Kaufland. Mai jos vă las un top 5 al celor mai interesante modele:

Şurubelniţă electrică My Project cu acumulator inclus – 159 lei;

Bormaşină cu percuţie My Project cu 48.000 rpm – 119 lei;

Pistol electric pentru vopsit My Project – 129 lei;

Fierăstrău pendular My Project de 850W – 99.99 lei;

Şubler digital My Project – 37.99 lei.