Kim Jong-un şi-ar fi înscenat moartea pentru a-i prinde pe „trădători”. Ipozeză şoc în cazul dispariţiei liderului nord-coreean

Apar noi informații despre dispariția dictatorului Kim Jong-un. După ce acesta a fost de negăsit timp de aproape o lună, iar întreaga planetă l-a crezut mort, experții au ajuns la concluzia că Kim Jong-un și-ar fi înscenat moartea. 

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 10:15
Kim Jong-un şi-ar fi înscenat moartea pentru a-i prinde pe „trădători”. Ipozeză şoc în cazul dispariţiei liderului nord-coreean

Kim Jong-un și-ar fi înscenat moartea și a lipsit 20 de zile pentru a prinde mai mulți trădători din anturajul său. Este concluzia la care au ajuns mai mulți experți citați de presa internațională.

Citeşte şi: Teoria unui expert în Coreea de Nord: Kim Jong-Un ar putea fi de fapt doar o sosie

Specialiștii au analizat declarația unui diplomat nord-coreean care și-a cerut scuze după ce a afirmat în spațiul public că dictatorul Kim Jong-Un este atât de bolnav încât nu se poate ridica din pat.

Citeşte şi: Kim Jong-un nu a murit, susţine un oficial din Coreea de Sud. Ce se întâmplă cu dictatorul nord-coreean

Kim Jong-un a dispărut din spațiul public timp de trei săptămâni alimentând speculațiile potrivit cărora ar fi murit. Presa internațională dezvăluia atunci că liderul nord-coreean a decedat după o operație la inimă eșuată. Săptămâna trecută, Kim Jong-un și-a făcut în sfârșit apariția la inaugurarea unei fabrici de îngrășământ agricol.