Lavinia Pîrva, replică răutăcioasă pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau îți lipsește ceva”. Reacția neașteptată a prezentatoarei tv

Lavinia Pîrva, invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTv, i-a dat o replică neașteptată Adelei Popescu, în direct la tv.

17 iun. 2022, 13:13
Lavinia Pîrva, replică răutăcioasă pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau îți lipsește ceva”. Reacția neașteptată a prezentatoarei tv

Lavinia Pîrva a apărut la Vorbește Lumea, unde a vorbit cu Adela Popescu despre copii, viața de mamă și tot felul de năzbâtii ale celor mici.

La un moment dat, în timpul discuției, Lavinia Pîrva a mărturisit că fiul ei, Alexandru, e atât de energic și cu o personalitate puternică că face cât mai mulți copii la un loc. Apoi, soția lui Ștefan Bănică Jr. a mai spus că „ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-ți lipsească ceva”, făcând și un gest prin care arăta că persoanele care fac asta au probleme de natură psihică.

Gestul și replicile Laviniei Pîrva au fost foarte neinspirate, mai ales în contextul în care Adela Popescu este mama a trei băieți. Prezentatoarea tv, deși avea tot dreptul să aibă o reacție pe măsură, a reacționat foarte elegant, a început să râdă, la fel ca ceilalți prezentatori.

„Știi ce am greșit? Eu la baie nu mi-am pus chestie din aia ca să închid ușa. De fiecare dată mă trezesc cu câte un copil pe lângă mine. I-aș lăsa să plângă, să zgârie ușa, dar să nu intre”, a început Adela Popescu.

Replica nepotrivită a Laviniei Pîrva nu a întârziat să apară. „Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-și lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte’, a continuat și Lavinia Pîrva.

„Când merg cu el în parc, bunicile nu au cum să-i facă față. Nu poți să le trimiți singure cu ele. Trebuie să ai forță și viteză. Fizic, cred că e o combinație (între ea și Ștefan Bănică), e foarte greu să răspund, cred că are de la amândoi. Și ca temperament cred că are de la amândoi. Eu am crezut că sunt mai liniștită, dar văzându-l pe el îmi dau seama că nu. Are perioade când e minunat și altele când e mai liniștit”, a mai spus Lavinia.

Artista a dezvăluit că e genul de mamă permisivă. „Am vrut ca Alexandru să crească liber. Sigur că e foarte important să existe reguli, dar nu am stat cu gura pe el, l-am lăsat să experimenteze. Sunt mândră că la vârsta lui se urcă, se cațără, n-are nicio problemă. Pentru el e o problemă dacă te duci să-l prinzi. El e obișnuit să facă lucruri singur. Eu am fost în permamență în spatele lui și am avut grijă. A și căzut, dar nu e o dramă. El se ridică și nu plânge, e bărbățel așa. E curajos”, a mai spus ea.

Citește și Lavinia Pîrva dezvăluie secretul siluetei sale. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme după naștere și să se mențină

Citește și Adela Popescu trece prin momente grele. Copiii vedetei au probleme de sănătate: „Viroze, febre, muci”