Liberalii au încins grătarele la Congres. Sfârâitul micilor a acoperit discursurile politice, berea a curs în valuri

Peste 5.000 de delegaţi liberali din toată ţara au ajuns sâmbătă la Romexpo, pentru un eveniment politic, Congresul PNL, dar mulţi dintre ei au eşuat la terasele din complex, unde s-au delectat cu mici şi bere.

25 sept. 2021, 13:41
Liberalii au încins grătarele la Congres. Sfârâitul micilor a acoperit discursurile politice, berea a curs în valuri

Fără a respecta cele mai elementare norme de distanţare socială, liberalii s-au înghesuit la mesele pentru a mânca mici cu muștar, dar și pentru a-și bea cafeaua. Printre ei s-a aflat și Ludovic Orban, care însă a ales doar să bea o cafea. El a răspuns chiar la întrebarea reporterului România TV, spunând că a servit deja micul dejun acasă, pregătindu-şi-l chiar singur.

Citeşte şi Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban

Potrivit statutului, președintele PNL va fi decis de votul a 5.000 de delegați care vor vota pe parcursul zilei de sâmbătă. Toate cele 48 de organizații ale PNL vor fi reprezentate de un număr de delegați la eveniment, număr care a fost stabilit statutar în funcție de mărimea filialei și de rezultatele obținute la ultimele alegeri.

Citeşte şi ALEGERI PNL 2021. Ziua cuţitelor lungi în PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban se bat pentru „totul sau nimic”

O mare parte dintre liberalii lideri de organizații și-au anunțat public susținerea pentru cei doi competitori Ludovic Orban și Florin Cîțu. La un calcul simplu al numărului de delegați și pe baza anunțurilor oficiale, Florin Cîțu pare a a avea cele mai mari șanse de a obține funcția de președinte al PNL.