Lider PDL: Iohannis este o variantă de luat în calcul la Preşedinţie, este un om cu o imagine excelentă

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Dorin Florea, a declarat marţi, la Târgu Mureş, că o eventuală candidatură la Preşedinţia României a lui Klaus Iohannis este o variantă demnă de luat în calcul, deoarece acesta se bucură de o imagine foarte bună.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 12:46
Lider PDL: Iohannis este o variantă de luat în calcul la Preşedinţie, este un om cu o imagine excelentă

‘Iohannis este o variantă de luat în calcul, este un om care are o imagine excelentă, ştiu că este un bun administrator’, a arătat Florea, citat de Agerpres.

El a catalogat drept ‘declaraţii politice răutăcioase’ afirmaţiile liderului PSD, Victor Ponta, care spunea că Klaus Iohannis ar fi sprijinit de anumite cercuri oculte.

‘Sunt doar declaraţii politice răutăcioase ale lui Ponta şi cred că vor fi tot mai puţin luate în calcul’, a spus Dorin Florea.

Prim-vicepreşedintele PDL a arătat că şi democrat-liberalii ar avea un posibil candidat la Preşedinţia României, în persoana lui Cătălin Predoiu, care, deşi este foarte bine pregătit, este cunoscut prea puţin de populaţie.

‘Noi avem un candidat, Predoiu, regret foarte mult, pentru că e un om despre care am o părere foarte bună, regret că foarte puţin români îl cunosc. Şi asta este obligaţia şi a noastră, şi a lui, de a ieşi cât mai mult. E un om cu reale calităţi, cu o bună prestaţie profesională. Un om care cunoaşte şi relaţiile externe (…) Pentru stabilirea candidatului, va fi o cercetare sociologică, în care nu ştiu dacă va intra şi Ungureanu, nu ştiu care este decizia. Partidele celelalte au posibilitatea, prin absorbţie, să intre în orice formaţiune politică doresc şi după aceea poate fi o propunere comună de candidatură la preşedinţie’, a susţinut Dorin Florea.

Klaus Iohannis, preşedinte interimar la PNL: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva îmi propune