Lidia Buble recunoaşte că a dat şpagă, poliţista zice că n-a luat! Ce s-a întâmplat în sala de judecată

Confruntare în sala de judecată între cântăreața Lidia Buble și polițista căreia i-ar fi dat șpagă. În timp ce artista mărturisește totul, poliţista nu recunoaște nimic! Lidia Buble, acuzată de dare de mită, a făcut acord de recunoaștere cu procurorii și e dispusă să facă muncă în folosul comunității. 

03 nov. 2022, 15:00
Lidia Buble recunoaşte că a dat şpagă, poliţista zice că n-a luat! Ce s-a întâmplat în sala de judecată
Lidia Buble

Lidia Buble recunoaşte că a dat şpagă, poliţista zice că n-a luat! Artista le-a povestit judecătorilor că poliţistii ar fi insistat să dea bani pentru a evita amenda şi un posibil dosar penal. „Mi-au bătut în geam poliţiştii, eu stăteam la semafor, mi-a cerut bani poliţistul ca să mă lase să plec, am fost şi la telefon instigată, m-au băgat pe bancheta din spate. Am scos 900 de lei, m-am aşezat în dreapta şi mi-au făcut semn să pun banii în locul acela în care se pun paharele”, a declarat Lidia Buble.

Citeşte şi: Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”

Poliţista care făcea parte din echipajul agenţilor rutieri în seara în care Lidia Buble a dat mita a negat însă cele spuse de artistă. „Nu recunosc fapta şi arăt că am oprit-o pe Lidia Buble în trafic la rugămintea colegului, am avut impresia ca ea şi colegul se cunoşteau. Au vorbit în spatele maşinii de poliţie. Sunt conştientă că pot ajunge la inchisoare dar eu nu mint”, a spus poliţista.

Citeşte şi: Câți bani cere Lidia Buble ca să cânte o oră la nuntă. Suma colosală percepută de artistă

Lidia Buble risca până la 7 ani de închisoare. Artista are probleme mari cu legea și a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. Anul trecut a fost oprită în trafic de polițiști și a încercat să dea mită pentru a scăpa de penalizare. Cântăreaţa a ales acordul de recunoaştere pentru a scăpa de puşcărie, fiind de acord sa presteze muncă în folosul comunităţii, iar magistraţii au rămas în pronunţare.