Lidia Fecioru, sfaturi pentru a te vindeca de boli fără a cheltui bani. Cum alungi cancerul

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, te învață cum să te vindeci de boli fără a cheltui bani. Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de problemele de sănătate.

RomaniaTV.net
16 dec. 2017, 14:04
Lidia Fecioru, sfaturi pentru a te vindeca de boli fără a cheltui bani. Cum alungi cancerul

Lidia Fecioru susține că bolile stau departe de oamenii fericiți. Potrivit Lidiei Fecioru, parsoanele care nu sunt fericite în familie sunt cele care suferă de cancer.

Potrivit bioenergoterapeutului, gândirea pozitivă te poate ajuta să scapi de problemele de sănătate. Este un remediu simplu și eficient, pe care oricine îl poate încerca. Nu te costă nimic, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Citeşte şi HOROSCOP 2018: Iarnă cu noroc pentru 3 zodii: Obţin tot ce-şi doresc şi necazurile dispar ca prin minune!

„Noi ne putem modifica organismul pentru că conștientul nostru, adică ceea ce vedem și pipăim, ce gustăm, transmite informația către subconștient, subconștientul transformă organismul nostru în perioada de somn exact cum îi dăm noi informația. Tocmai de aceea spun: Gândiți pozitiv! Vedeți ce vă doriți, pentru că a gândi pozitiv și a-i pune subconștientului imagini pozitive înseamnă sănătate. E atât de ușor, e la îndemâna tuturor, nu costă bani”, a spus Lidia Fecioru în cadrul unui interviu pentru elacraciun.ro.

În timp ce pentru unele persoane procesul vindecării este unul mai complex și mai complicat, pentru altele este unul mai ușor. În cadrul interviului, Lidia Fecioru a spus că ea tratează cauza și nu efectul bolii. De asemenea, pentru Lidia Fecioru, procesul de vindecare este unul simplu.

Continuarea articiolului pe teotrandafir.ro.