Lista concurenților Survivor România All Stars 2024! Cine sunt Faimoșii și Războincii care se pregătesc de competiție

Survivor România All Stars 2024 se anunță a fi un sezon cu surprize nenumărate pentru telespectatori, iar lista concurenților care se întorc în Republica Dominicană este finalizată! Cine vor fi concurenții, vezi în rândurile de mai jos.

30 nov. 2023, 10:19
Lista concurenților Survivor România All Stars 2024! Cine sunt Faimoșii și Războincii care se pregătesc de competiție

La linia de start se vor alinia Faimoșii și Războinicii pe care deja îi cunoști, pentru că sunt concurenți Survivor care au mai participat și în sezoanele trecute, iar acum au acceptat provocarea de a reveni în Dominicană.

Vezi și Anunţ de ultimă oră despre Survivor România. Ce se întâmplă cu sezonul 5, este oficial!

Toți concurenții vor încerca să reintre în joc și să câștige marele premiu.

Pro TV pregătește un sezon special al emisiunii Survivor România, iar cei mai buni dintre foștii concurenți sunt pregătiți să se întoarcă la viața din jungla Dominicană.

Iată cine sunt concurenții Survivor care se întorc în jungla din Dominicană.

Lista concurenților Survivor All Stars 2024

În ceea ce privește concurenții care au acceptat provocarea Survivor România All Stars, lista participanților a fost făcută publică de către Viperele Vesele, contul de Instagram care dezvăluie înaintea tuturor marile evenimente.

Te-ar putea interesa și Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România. ”Le-am simțit constant lipsa”

Potrivit informațiilor oferite de către acestea din echipa Faimoșilor vor face parte: Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă.

De asemenea, în rândurile Războinicilor se arată: Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chițu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag.

Pe lângă cele prezentate mai sus, potrivit Viperlor Vesele există și câteva nume pe banca de rezervă, care cel mai probabil vor intra mai târziu în joc. Printre aceștia se numără: Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu și Starlin.

Ultimul concurent de la Survivor România care a câștigat marele premiu a fost Dan Ursa, participantul care a stat timp de cinci luni și jumătate în jungla din Republica Dominicană. Concurentul a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro și trofeul Survivor.