Liviu Teodorescu va deveni tătic: „Sunt cel mai fericit om din lume!”

De când a aflat că va deveni tătic, Liviu Teodorescu se declară cel mai fericit om din lume. Soția cântărețului i-a dat vestea într-un mod inedit, care l-a emoționat până la lacrimi.

06 mart. 2023, 15:29

Liviu Teodorescu și-a anunțat fanii că va deveni tătic. Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Iulia, dragoste care i-a unit încă din liceu. Cei doi sunt împreună de peste 13 ani și s-au căsătorit pe în vara anului 2021.

Citiți și: Liviu Teodorescu, pregătit să devină tată. Ce spune artistul despre momentul în care va avea primul copil: “Abia aștept”

Ieri, artistul a făcut o postare pe pagina de Instagram, unde a anunțat că Iulia, soția lui, este însărcinată cu primul lor copil.

Liviu Teodorescu a aflat că va deveni tătic în urmă cu patru luni

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Artistul a realizat un clip video, unde le-a fanilor săi, cum a ales soția lui să îi dea vestea cea mare. Iulia a ales să pună o pereche de pantofiori într-o cutie și să scrie alături: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”. În momentul în care a citit mesajul, Liviu Teodorescu a amuțit pentru câteva secunde și nu i-a venit să creadă că este adevărat. Cu lacrimi în ochi, cântărețul s-a ridicat de pe scaun și a sărutat-o pe Iulia, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

De asemenea, în imaginile postate de artist pe contul său de socializare, Liviu Teodrescu a făcut publică și ecografia viitorului său copil.

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viață ? Suntem fericiți”, a mai transmis Liviu Teodorescu.

Citiți și: