Locul inedit pe care l-a ales un doctor pentru a se izola de familie. „Mâncarea este aproape ca acasă” FOTO

Doctorul Jason Barnes, un doctor renumit din Texas, a ales un loc inedit pentru a se izola faţă de familia sa în timpul pandemiei de coroanvirus. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 05:57

Doctorul Jason Barnes a refuzat o cameră de hotel şi s-a mutat în casa din copac, pe care copiii săi o folosesc pe timpul verii, scrie independent.co.uk. 

Pentru doctor, ideea este convenabilă pentru că îşi protejează familia şi nici nu este departe de casa cu adevărat locuibilă. 

Doctorul Jason Barnes își făcea griji să nu cumva să ia coronavirusul de la pacienți și să-l transmită mai departe familiie. S-a tot gândit la diverse soluții de izolare, de pildă inchirirea unei rulote ori mutarea la un motel. 

Citeşte şi: Numai în pielea lor să nu fii! Mărturiile răvăşitoare ale cadrelor medicale care s-au izolat de familii: „Noaptea, plângem în perne”

Soţia lui a fost cea care a venit cu ideea salvatoare. Aşa că, la sugestia ei, doctorul a schimbat patul din dormitor cu căsuţa piticilor. Are aer condiţionat, toaletă şi o verandă generoasă. Iar mâncarea este aproape ca acasă.

Tot deranjul va fi valabil până când vor veni vremuri mai bune și mai sigure.