Lora, fotografie SUSPECTĂ pe Facebook. Fanii au fost UIMIŢI

Jurata "Next Star", Lora a avut parte anul trecut de multe întâmplări nefericite, care au marcat-o nu într-un mod tocmai plăcut. De aceea, artista cu fiecare ocazie pe care o are încearcă să devină şi mai puternică.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 11:48

Lora nu îşi închipuia că va avea parte de atât de multe dezamăgiri într-o perioadă atât de scurtă. Pentru că loviturile au venit la un interval scurt şi pentru că au fost puternice, mai mult din punct de vedere emoţional, cântăreaţa a încercat să se menţină pe linia normală prin activităţi cât mai diverse.

Detalii incendiare ies la iveală despre secretele relaţiei dintre Lora şi fostul soţ FOTO

Una dintre aceste activităţi este şi comunicarea cu fanii virtuali de pe o reţea de socializare. Atunci când simţea nevoia să se refugieze de gândurile negre care o urmăreau, Lora ori posta un mesaj pe Facebook, ori o fotografie sau vorbea cu fanii.
 
Recent, Lora a postat pe pagina sa de socializare o fotografie însoţită de un mesaj de dragoste. Imediat, fanii au reacţionat şi au răsplătit-o pe artistă cu 7.000 de like-uri şi cu peste 1.000 de distribuiri.

„Iubirea este medicamentul suferinței. Din păcate nu există în farmacii. Dacă o găsești și o împărtășești, ai grijă de ea. E floare rară”, a scris Lora pe Facebook la fotografia postată.

Citeşte şi  LORA, de urgenţă la spital în ultima zi din 2014. Ce a păţit cântăreaţa FOTO