LOTERIA BONURILOR FISCALE. Peste 4.200 de români au depus cerere de revendicare a premiului de la Fisc

ANAF a primit 4.245 de cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale în primele două zile de după prima extragere. Cele mai multe bonuri fiscale câştigătoare au fost depuse la DGRFP Iaşi, potrivit unui comunicat al ANAF.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 12:34
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Peste 4.200 de români au depus cerere de revendicare a premiului de la Fisc

Dacă aveţi un bon fiscal cu suma cuprinsă între 6 şi 6,99 lei emis în data de 7 februarie înseamnă că aţi câştigat la prima extragere ocazională realizată de Loteria Română pentru Loteria Bonurilor Fiscale.

Până acum cele mai multe persoane care şi-au revendicat premiul au depus cereri la DGRFP Iași – 709 persoane. Pe locul doi se află DGRFP Brașov – 651 persoane, urmată de DGRFP Galați – 568 persoane, DGRFP București – 548 persoane, DGRFP Ploiești – 496 persoane, DGRFP Cluj – 490 persoane, DGRFP Timișoara – 413 persoane şi DGRFP Craiova – 370 persoane.

Citeşte şi: Ai un bon câştigător la Loteria Bonurilor Fiscale? DESCARCĂ AICI cererea pentru solicitarea premiului

Marele premiu de 1 milion de lei oferit în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va fi împărţit între toţi cei care vor depune bonurile câştigătoare la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Bonul trebuie să fie însoţit de actul de identitate al câştigătorului sau a paşaportului şi o cerere model.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.