Loteria bonurilor fiscale, suspendată până la sfârşitul anului din cauza pandemiei

Loteria bonurilor fiscale a fost suspendată până la finalul anului din cauza pandemiei de coronavirus. Extragerile din cadrul „Loteriei Bonurilor fiscale" aveau loc în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru bonurile fiscale din luna precedentă.

20 aug. 2020, 05:08
Loteria bonurilor fiscale, suspendată până la sfârşitul anului din cauza pandemiei

Inițial, s-a renunțat la organizarea extragerilor atât pe perioada stării de alertă, cât și 90 de zile după terminarea acesteia, urmând să fie reluate începând cu 16 august. Autorităţile, însă, au anunțat că extragerile vor fi suspendate până la finalul anului.

Măsura este determinată de scăderea numărului de bonuri fiscale, începând cu declararea stării de alertă și până în prezent, activitățile firmelor fiind reduse, „astfel că, în continuare, ‘Loteria bonurilor fiscale’ nu mai poate produce efectele scontate”.

Extragerile aveau loc în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru bonurile fiscale din luna precedentă. În plus, anul acesta, ar fi trebuit să existe și două extrageri ocazionale, una de Paște (care nu a mai avut loc) și alta cu ocazia Crăciunului (programată pe data de 20 decembrie 2020).

Citeşte şi Cum va începe anul şcolar în timpul epidemiei de COVID. Guvernul a aprobat măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor