Lovitură devastatoare pentru clienţii DIGI RCS-RDS. Anunţul care îi va face să migreze la compania rivală

Orange România a lansat o campanie de excepție care atrage atenția clienților și le oferă oportunitatea de a câștiga premii fabuloase, precum și bani în cont. În contrast cu alte companii de telecomunicații, Orange a luat inițiativa de a oferi mai mult decât servicii de top, aducând o surpriză plăcută pentru utilizatorii săi.

16 feb. 2024, 20:54
Lovitură devastatoare pentru clienţii DIGI RCS-RDS. Anunţul care îi va face să migreze la compania rivală
Lovitură devastatoare pentru clienţii DIGI RCS-RDS. Anunţul care îi va face să migreze la compania rivală

Lovitură devastatoare pentru clienţii DIGI RCS-RDS. Prin intermediul aplicației My Orange, clienții pot acumula puncte participând la diverse activități, precum verificarea consumului de date sau plata facturilor. Fiecare acțiune devine astfel o șansă de a câștiga, iar cu doar 1.000 de puncte acumulate, utilizatorii pot participa la sorți pentru premii incredibile.

Citeşte şi: DIGI RCS-RDS schimbări majore pentru toți românii! Prețurile abonamentelor se schimbă. Cât urmează să dai pe lună

Printre aceste premii se numără 5 console PS5 Digital Edition, însoțite de jocul GOW Ragnarok și un card cadou în valoare de 250 de lei. De asemenea, clienții au șansa de a câștiga unul dintre cele 10 purificatoare de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Această campanie este disponibilă pentru o gamă largă de abonamente Orange, inclusiv Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start, cu valori de minimum 7 euro, abonamentele de internet mobil și planurile Orange Pro și Business Mobile. Cu toate acestea, unele abonamente precum cele hibride, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25 nu sunt eligibile pentru această campanie.

Pe lângă premiile surpriză, Orange România oferă și alte recompense instant prin intermediul aplicației My Orange, aducând astfel mai multă bucurie și beneficii clienților săi.

Citeşte şi: Vestea momentului de la Digi RCS-RDS! Ce oferte sunt disponibile la început de an

Comparativ cu DIGI RCS-RDS, care momentan nu a lansat o campanie similară, Orange continuă să își surprindă clienții cu oferte atractive și beneficii extraordinare. Acest lucru ar putea determina mulți utilizatori să se reorienteze către serviciile oferite de Orange, atrași de oportunitățile și surprizele oferite de această companie inovatoare.