Lovitură dură pentru Pro TV! Loredana Groza şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va apărea

Loredana Groza a colaborat timp de 20 de ani cu Pro TV, însă acum a venit momentul să se despartă de acest trust. Imediat ce artista şi-a dat demisia, a şi semnat cu televiziunea concurentă, Antena 1.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 14:18
Lovitură dură pentru Pro TV! Loredana Groza şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va apărea

Loredana Groza a ajuns să lucreze pentru prima dată la Pro Tv în anul 1996. Cântăreața a a avut nenumărate piese produse de Media Pro Music, iar în 2011 a apărut în primul sezon al emisiunii ”Vocea României”, unde vedeta s-a numărat printre jurații competiției. De atunci, timp de șapte sezoane, Loredana Groza a format alţi artişti în cadrul emisiunii, ca mai apoi în 2019 să fie căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă acum cu mine”.

Citeşte şi: Loredana Groza a sărbătorit „Ziua Vacii”, în India. Cum a fost filmată alături de bovine: „A doua mamă care ne-a dat lapte”

Potrivit unor surse apropiate, aceasta va fi noul jurat în cadrul emisiunii ”Next Star” de la Antena1, o emisiune destinată copiilor talentați cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Primele castinguri pentru „Next Star”, sezonul 10, vor avea loc pe 11 și 12 ianuarie, în București. Apoi, castingurile pentru noul sezon „Next Star” vor continua pe 14 ianuarie la Craiova, pe 16 ianuarie la Timișoara, pe 18 ianuarie la Cluj-Napoca, pe 20 ianuarie la Iași, pe 20 și 21 ianuarie la Chișinău și pe 22 ianuarie la Galați. Cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru, a fost câștigat de Mihai Dobre, un mic geniu din București, care la vârsta de opt ani i-a uimit pe toți cu mintea lui sclipitoare. Premiul în valoare de 20.000 de euro i-a fost înmânat de nimeni alta decât Cristina Neagu.

Citeşte şi: Loredana Groza, o nouă imagine-şoc! Cum s-a lăsat fotografiată de data aceasta FOTO

Cum se întreţine Loredana Groza la aproape 50 de ani

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Cântăreaţa a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Loredana Groza, despre ţinutele îndrăzneţe: „O femeie este frumoasă şi la cratiţă şi în alte zone… întunecate”