Lovitură majoră pentru Talpan: „Am câştigat marca Steaua până în 2027!”

Scandalul legat de marca Steaua pare că intră într-o nouă etapă. Avocatul Pompiliu Bota susține că a câștigat dreptul de folosință exclusivă a mărcii combinate Steaua București până în 2027!

05 mart. 2020, 10:45

Vestea vine la doi ani după ce Gigi Becali anunțase că a fost contactat de Bota în legătură cu acest demers. Totul după ce Pompiliu Bota a înregistrat-o la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală). Instituția europeană a emis documentul de recunoaștere a acestor drepturi în data de 3 martie 2020!

Astfel, noul titular susține că deține până la 29 septembrie 2027, atât denumirea mărcii, cât şi însemnele, respectiv sigla, stema şi desenul original, în varianta color cunoscută.

Gigi Becali, lovitură devastatoare primită de la ARMATĂ. Anunţ OFICIAL făcut de MApN

„Drepturile asupra mărcii conferite de EUIPO primează asupra mărcii înregistrate în România, la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), pe care o deține ofiţerul-jurist al CSA STEAUA Bucureşti, Florin Talpan”, a explicat Pompiliu Bota, pentru ziardecluj.ro.

Florin Talpan ar fi depus la EUIPO o opoziţie privind înregistrarea mărcii Steaua Bucuresti, opoziție care nu i-a fost acceptată. Demersul pus la cale de către avocatul Bota a fost unul extrem de complex pentru că durează din toamna lui 2017. Avocatul hunedorean are în plan acum să-i concesioneze legal și gratuit lui Gigi Becali drepturile de folosință asupra mărcii Steaua București.

”Încă nu am luat legătura cu Gigi Becali pe această temă. Prima dată trebuie să-l oblig pe Talpan să nu mai folosească marca, urmând să-l acționez în judecată”, a mai declarat Pompiliu Bota pentru Ziar de Hunedoara.


loading...