Lovitură pentru clanul Duduienilor chiar înainte de înmormântarea lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat cu tatăl interlopului

Membrii clanului Duduianu se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe Emi Pian, ucis de un membru al unui clan rival după o partidă de barbut. Florin Mototolea, zis Emi Pian, va fi înmormântat duminică la Bucureşti, iar rudele sale sperau ca la funeralii să participe şi tatăl lui, încarcerat pentru tentativă de omor. Planurile lor au fost date peste cap de autorităţi. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2020, 17:59
Lovitură pentru clanul Duduienilor chiar înainte de înmormântarea lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat cu tatăl interlopului

Tatăl lui Emi Pian nu va participa la înmormântarea fiului lui, informează România TV. Nicolae Duduianu săvârşeşte la o pedeapsă de cinci ani de închisoare Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor. Pentru ca starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, barbatul a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, mai precizează sursa citată.  

Citeşte şi: Marcel Vela, avertisment pentru clanuri: „Suntem cu ochii pe voi”

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc după o partidă de barbut.

Citeşte şi: Cauza morţii lui Emi Pian. Liderul Duduienilor a fost înjunghiat, însă legiştii vin cu o varintă-şoc. Cui i-ar folosi verdictul

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Citeşte şi: Emi Pian, mesaj emoţionant pentru fraţii săi, înainte să moară: „Vă iubesc foarte mult, pe toţi în egală măsură”

Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe, presupusul criminal al lui Emi Pian, a făcut dezvăluiri despre noaptea crimei, în exclusivitate la România TV. Bărbatul spune că 16 interlopi din clanul Duduianu au vrut să-i linşeze fiul după ce acesta a avut curajul să-i bată obrazul lui Emi Pian, care îi înjurase mătuşa. „Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a spus tatăl lui Richard.

Citeşte şi: Dezvăluiri-bombă făcute de tatăl suspectului de crimă în cazul lui Emi Pian. Liderul Duduienilor plecase de la barbut!