Lucrul rușinos pe care Adela Popescu îl face la evenimente. Vedeta s-a dat singură de gol: „Radu crede că sufăr de o boală”

Lucrul rușinos pe care Adela Popescu îl face la evenimente. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, a vorbit deschis în mediul online despre o problemă care îi dă bătăi de cap de mult timp. Soția lui Radu Vâlcan spune că se simte mereu obosită pentru că nu găsește timp suficient să se odihnească, iar din cauza asta, adoarme pe unde apucă.

22 feb. 2024, 19:42
Lucrul rușinos pe care Adela Popescu îl face la evenimente. Vedeta s-a dat singură de gol: „Radu crede că sufăr de o boală”
Lucrul rușinos pe care Adela Popescu îl face la evenimente

Lucrul rușinos pe care Adela Popescu îl face la evenimente. Prezentatoarea a enumerat situațiile în care poate ațipi timp de câteva minute, cât să-și reîncarce rapid bateriile pentru ca mai apoi să-și vadă din nou de activitățile zilnice.

Citește și: Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Nu mulți români își permit o asemenea taxă

Lucrul rușinos pe care Adela Popescu îl face la evenimente

Adela spune că s-a întâmplat să „tragă un pui de somn” la evenimentele mondene, în timpul filmărilor, dar și pe masa de operație, înainte de anestezie. „Așa cum știți, mie îmi place mult, mult să dorm.  Am uneori momente în care îmi este atât de somn, încât îmi vine să mă întind pe jos. La propriu. Și, pentru că nu o pot face chiar mereu, și oriunde, am deprins câteva modalități de a păcăli și de a reuși, totuși, să dorm, rezolvând, astfel, problema.

Am să vă las mai jos câteva situații din experiența mea, poate vă servesc drept inspirație:

  • în baia nașilor copiilor noștri, cu fundul pe capacul de wc și capul sprijinit pe calorifer.
  • la un eveniment monden, cu ochelarii pe ochi, în picioare, sprijinita de un perete.
  • la morgă, în frigider, în pauza dintre cadrele de filmare în timp ce făceam pluta pe masa de operație,
  • înainte de anestezia generală”, a explicat Adela Popescu, într-o postare pe pagina personală de Instagram.

Radu, soțul Adelei, este uimit de cum reușește ea să ațipească atât de ușor, în aproape orice circumstanțe. Prezentatorul a denumit problema soției sale drept “boala somnului” și, uneori, este deranjat că ea adoarme când “îi este lui lumea mai dragă”.

Știu că pare halucinant. Radu chiar are o teorie, crede că sufăr de “boala somnului”, că altfel nu îmi explic cum e posibil. Vestea buna e că îmi sunt suficiente 10 minute, uneori și mai puțin. Și, după acest power nap, sunt că nouă. Unii așa îi spun, power nap, eu îi spun că ațipesc.

Care sunt cele mai ciudate locuri in care ati adormit voi?

Ps: Ideea postarii mi-a venit in seara asta cand ma jucam cu copiii de-a gradinita si eu am ales sa fiu copilul ala care merge la somn. Am reusit sa dorm doar doua minute pentru ca a sunat clopotelul si m-au chemat educatoarele sa servesc gustarea. 🙂

Later edit: au inceput sa imi scrie prietenii care ma stiu: “intre cununia religioasa si dansul mirilor” :))) Da. E adevarat. La nunta noastra, am prins un moment si m-am dat putin in pat 🙂 Cand m-am intors faceam roata”, a mai scris actrița.