Ludovic Orban, anunţ după numărul record de infectări: Pregătim noi măsuri

După numărul record de infectări cu coronavirus din ultimele zile, Ludovic orban a declarat, luni, că imediat ce va intra în vigoare legea carantinării şi a izolării se vor stabili noi măsuri pentru a limita răspândirea virusului. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 07:29

„Obiectivul nostru este acela de a utiliza de toate pârghiile instituționale pe care le avem la dispoziție pentru a stăpâni epidemia și pentru a reduce numărul de infectări. Imediat ce intră în vigoare legea (c.n. carantinei și izolării) vom stabili toate măsurile și toate acțiunile necesare care sunt permise de noua lege astfel încât să luptăm eficient pentru apărarea sănătății. Nu ne dorim să includem nicio restricție suplimentară. (…) Transmitem același mesaj către oameni: respectați regulile, respectați măsurile de protecție sanitară”, a spus Ludovic Orban.

Reamintim că Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică, 767 de noi îmbolnăviri, bilanțul ajungând la 37.458.  Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.042 au fost externate, dintre care 22.617 de pacienți vindecați și 2.425 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 935 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

2.026 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 958.622 de teste.

Citeşte şi Ludovic Orban: Mulţi dintre cei care lucrează în domeniul aviaţiei s-au aflat în linia întâi în lupta pentru viaţă, alături de medici


loading...
Partenerii noștri