EXCLUSIV Mama bărbatului ucis în Piaţa Constituţiei, dezvăluiri-şoc la mormântul fiului său VIDEO

Femeia a dezvăluit pentru România TV că anchetatorii au încercat mușamalizarea scandalului înlocuind intenționat numele băiatului omorât, Ion Ban, cu Marian Ioniță, cum îl chema pe unul dintre agresorii lui, încercând astfel să-l scape pe acesta din urmă din arest.

24 oct. 2019, 11:36
EXCLUSIV Mama bărbatului ucis în Piaţa Constituţiei, dezvăluiri-şoc la mormântul fiului său VIDEO

Măcelul din piața Constituției a avut loc la sfârșitul lunii trecute. Scandalul a pornit de la o prostituată pe care două grupări interlope au traficat-o în Germania. Membrii celor două clanuri s-au bătut cu bâte și săbii, în urma reglării de conturi un om a fost ucis și 8 persoane au fost arestate.

EXCLUSIV. Dezvăluiri ŞOCANTE în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. Material filmat cu camera ascunsă VIDEO

„Eu când m-am dus la morgă să-l recunosc, la IML, el n-a fost dat pe numele de Ban Ion! El a fost dat pe numele de Ioniță Marian! Ioniță Marian, Ioniță Marian! Și la București tot așa mi-a zis! „Doamnă, nu e niciun Ioniță! Copilul meu e Ban Ion!”. „Îl recunoașteți?”. „Da!”. Mi-a arătat pe calculator mâna lui. „Are vreun semn”? Are un tatuaj pe mâna dreaptă: scris „doctorul” aici. La IML toit așa-l striga: „Ioniță Marian! M-am dus să-l iau și tot Ioniță Marian… „Domnule, nu e Ioniță Marian! E Ban Ion!”. „Doamnă, aveți curaj să intrați, să-l recunoașteți?”. „Da, sunt mama lui! Nu-mi recunosc copilul meu?!”. Dar de ce l-a dat pe Ioniță Marian eu nu pot să-mi dau seama nici în ziua de astăzi! Cineva de acolo, din clanul care l-a omorât pe el, pe cineva din ăia l-a chemat Ioniță. Pe el l-a crezut ca să-l dea pe Ioniță Marian la IML, să poată să-l scoată de-acolo, să-l dea dispărut, să-i facă ce i-o face ca să nu mai cadă ei în patima asta, că el a fost omorât! Ați înțeles ce vă spun eu? Asta a fost treaba cu el!”, a spus femeia la România TV.

DEZVĂLUIRE-ŞOC! Unul dintre bătăuşii din Piaţa Constituţiei are două bordeluri în Germania

Femeia a retrăit în exclusivitate pentru România TV orele în care și-a căutat disperată băiatul. „Vine cumnată-mea la mine pe la 10 jumate – 11 să-mi spună că a fost nepotul ei, să-mi spună că Nelu e mort! Pe urmă a întors-o că nu e mort, că nu știu dacă nu e la un spital! Păi, n-am sunat la toate spitalele din București prin relații? Ca să mă ia la București, m-a ținut acolo o zi întreagă de-am zis că mor între ziduri că nu mai îmi spunea odată ce s-a întâmplat cu el! Până la urmă a zis: „Doamnă, dați o declarație, că eu vă spun acum, imediat: băiatul dumneavoastră vă duceți să-l ridicați, că-i la morga IML-ului, omorât!”. Le-am zis eu atunci: „Ce fac, că copilul meu putrezește și ăștia fac doi ani de pușcărie – trei și scapă”. „Nu-i adevărat, doamnă, să vedeți dumneavoastră că o să-i prindem!” Dar deocamdată nu știu nimic. Nu mi-a spus nimeni nimic, nu ne-a dat niciun răspuns!”.

Detalii şocante despre bătaia din Piaţa Constituţiei. De la ce a pornit scandalul