Mama Luizei a ajuns la capătul puterilor: „Mă arunc în faţa maşinii” VIDEO

Scandalul în cazul Caracal ia amploare. După ce bunicul Luizei aproape şi-a dat foc vinerea trecută chiar în faţa poliţiei şi a ziariştilor, mama Luizei a ameninţat în direct la România TV că se aruncă în faţa maşinii. Totul a pornit de la noile probe de ADN prelevate.

RomaniaTV.net
02 oct. 2019, 11:59

Mama Luizei este disperată după ce a primit amenda de 5000 de lei acasa și amenință că se aruncă în faţa maşinii.

„În şase luni de zile nu mi s-a găsit copilul. Cineva! Că toată lumea disperă cu butoaiele. Uitaţi în ce hal am ajuns, să luăm tot noi 50 de milioane. Să iasă cineva dacă ne vede, o să ma arunc în faţa maşinii pentru treaba asta, în ce hal am ajuns. Nu e vorba de bani. Ne caută cineva copiii? Copiii ăştia sunt daţi, disper! Mă arunc în faţa maşinii. Vreau doar copilul! Îmi vreau copilul, Melencu Luiza Mihaela. Atât vreau”, a spus mama Luizei, la România TV.

„Şi alăltaieri… E posibil să intri, să nu îţi dea nimeni o explicaţie? Nimeni nu ne-a explicat. Suntem oameni ca toţi oamenii. Aceleaşi clase le avem şi noi. Un răspuns puteam să primim. În 6 luni de zile cineva a cooperat cu noi, a venit să ne aline suferinţa să ne explice despre ce e vorba? Joi şi vineri au venit acele persoane, când am spus că refuz, au venit mascaţii. Jur că asta fac şi eu. Nu vreau decât un răspuns. Îmi vreau copilul!”, a declarat Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu, Monica, s-a prezentat, luni, la sediul Poliţiei Române pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea profilului genetic mitocondrial.

Sâmbătă, mama Luizei Melencu, Monica, a fost de acord să i se recolteze probe biologice pentru un nou test AND, femeia cerând să fie transportată la Bucureşti de către organele de anchetă.

Vineri, recoltareaprobei nu s-a putut face, întrucât femeii i s-a făcut rău în momentul în care jandarmii şi poliţiştii s-au prezentat la locuinţa sa pentru a o transporta la DIICOT.

Analiza va fi efectuată de către FBI, probele necesare pentru realizarea expertizei fiind deja trimise în Statele Unite. Rezultatul este aşteptat ntr-o lună, după ce se trimte şi proba prelevată de la mama Luizei Melencu. 

Mama Luizei, umilită la Poliţie: „Mi-au zis, ai intrat, nu mai ieşi. Te luăm cu forţa”. Medicul care o însoţea a izbucnit în lacrimi

Mama Luizei a ieșit în lacrimi din instituție după ce a fost amenințată și umilită de comisarul care coordona operațiunea, spun surse din interiorul anchetei. Au fost peste două ore de coșmar pentru aceasta. În laboratorul criminalistic, comisarul ar fi intervenit brutal. Comportamentul acestuia este anchetat acum şi de Ministerul de Interne.

Ceea ce se anunţase a fi o procedură de numai cinci minute, s-a dovedit a fi o operaţiunea extrem de grea pentru anchetatori. Monica Melencu a solicitat explicaţii punctuale despre noua probă ADN. Iar ceea ce a urmat a revoltat-o pe mama Luizei.

Monica Melencu a fost însoţită de doi ofiţeri ai poliţiei. Avocatul şi familia ei au putut vedea totul dintr-o cameră alăturată. După recoltarea probelor ADN, mama Luizei Melencu a mers cu avocatul său la Parchetul General unde a depus o plângere. Apoi s-au întâlnit, pe rând, cu procurorul general şi ministrul justiţiei.

În urma acuzaţiilor mamei Luizei, IGPR a anunţat că a declanşat o anchetă internă privind comportamentul comisarului şef al Departamentului de Investigaţii Criminale.