Mămicile anului 2016. Află ce vedete îşi vor mări familia

2015 a fost anul celor mai importante evenimente mondene autohtone şi internaţionale. Însă, cele care au făcut deliciul publicului au fost legate de vedetele care au decis să îşi mărească familia. Şi chiar dacă suntem abia la începutul anului, se pare că şi 2016 se anunţă a fi la fel de intens ca şi 2015.

RomaniaTV.net
17 ian. 2016, 05:21
Mămicile anului 2016. Află ce vedete îşi vor mări familia

În ultima vreme tot mai multe vedete au anunţat că vor deveni mămici, fie pentru prima sau a doua oară. Printre acestea se numără: Valentina Pelinel, Diana Bişinicu, Emilia Ghinescu, Roxana Copoţ, Adela Popescu, Sore, Andreea Tonciu, Alina Sorescu, Masika Kalysha, Jessica Capshaw, Anne Hathaway, Melissa Fumero, Chrissy Teigen și Kelis, dar şi Sânziana Buruiană care a devenit mămică în urmă cu o săptămână.

De când a anunţat că este însărcinată, Valentina Pelinel ţine prima pagină a tuturor tabloidelor. Şi asta, fiindcă copilul pe care îl poartă în pântece este al lui Cristian Borcea, deşi oficial vedeta nu a confirmat supoziţiile apărute în presă.

„Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea”, a scris fotomodelul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi  Top 5 vedete înşelate din România care şi-au iertat soţii

Cea mai nou-anunţată mămică din showbiz-ul românesc este Diana Bişinicu, care a vorbit despre acest subiect într-o emisiune tv, unde a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

„Simptomele sunt, dar trebuie să văd sută la sută. O femeie simte când este însărcinată. La Riana am făcut cinci teste. Aşa sunt eu, Toma Necredinciosul. Doamne ajută să fie şi să fie bine. Soţul meu este foarte entuziasmat.

Ne-am dorit încă un copil. Dar cum revenisem pe scenă, mergeam la evenimente… Ştiu că multe cântăreţe au urcat pe scenă mult timp, dar eu vreau să fiu liniştită. Voi merge la Cluj zilele acestea, iar la întoarcere voi merge la medic”, a declarat Diana Bişinicu în emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars.

Citeşte şi  Top 10 vedete care S-AU FĂCUT DE RÂS în 2015

Cântăreaţa Emilia Ghinescu se numără şi ea printre vedetele care vor deveni mame în acest an: „Mulţumesc tuturor celor ce m-au sunat şi mi-au trimis mesaje de felicitare! Da, este adevărat! Familia noastră se mărește cu încă un membru…băiat sau fetiţă are mai puţina importanţă. Important este ca el sau ea să se nască sănătos/sănătoasă. Bucuria noastră, a părinților este una fără margini…un copil foarte dorit ce vine într-o familie frumoasă”, a scris Emilia Ghinescu pe contul său de socializare.

Roxana Copoţ, soţia lui Şerban Copoţ, solistul trupei „Animal X” i-a făcut o mare bucurie acestuia când i-a spus că este însărcinată, deoarece mai pierduse o sarcină cu ceva timp în urmă. Cum bucuria a atins cote nemărginite, artistul a împărtăşit momentul cu fanii săi, scriind un mesaj emoţionant pe blogul său: „Cu cea mai mare bucurie în suflet, vă anunţăm că o să mai avem un copilaş, mai exact un băieţel!

Daaa, o să mai am un tovarăş de drumeţii şi de mers la pescuit! Roxana este deja în luna a cincea de sarcină, iar Tedi vorbeşte în fiecare seară la buricul mamei cu frăţiorul lui. Ne spune că de-abia aşteaptă să vină pe lume ca să aibă grijă de el. Are o grămadă de jucării pe care vrea să i le dăruiască şi să îl înveţe să se joace cu ele. Eu sunt absolut topit după el când îl văd aşa grijuliu şi gata să împartă cu frăţiorul lui”

Adela Popescu a făcut marele anunț imediat după Crăciun, pe blogul personal, unde a povestit cu lux de amănunte cum toată familia şi prietenii apropiaţi au aflat marea veste: „Ne-am gândit că vom face anunțul în fel și chip. Ni-i imaginam pe fiecare emotionați, agitați, fericiți. Aproape că am facut pariuri dacă va plânge sau nu Ioana, dacă Bobo o să facă mai întâi o glumă, daca lui Coco o sa-i tremure mana pe furculita cu salata beouf cand va afla, sau daca unchiul Cristi se va umfla in pene de mandrie.

Parintii nostri, carora le spusesem inca de cand am aflat, deja se obisnuisera cu apelativul „buni”, „mamaie”, „tataie”. Bunica lui Radu deja imi trimitea prajituri si supa cat „pentru doi”, iar Radu rasufla usurat ca nu am pofte chinuitoare. Spre norocul lui.”

Când nimeni nu se aştepta, Sore a decis să îşi surprindă fanii cu o veste bombă, a anunţat că este însărcinată. Anunţul a fost făcut chiar în ziua lansării ultimul său videoclip „Când vremea e rea”, anunţ postat pe contul de Facebook: „Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie… voi fi mămică! Piesa şi clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum şi mă bucur să transmit asta, inedit, muzical. Când vremea e rea, eu iubesc”.

Andreea Tonciu a decis să fie extrem de discretă cu viaţa sa privată. Tocmai din acest motiv, fosta asistentă tv nu a dorit să vorbească despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, aceea de a fi mămică.

Anunţul că este însărcinată a fost făcut într-o emisiune tv: „Vreau să fiu mai discretă cu viaţa mea, pentru că mă pregătesc să devin mămică”. Şi pentri că vorbele trebuiau să fie consolidate de fapte, aceasta a postat ulterior pe contul de socializare o fotografie cu burtica de gravidă.

Alina Sorescu este în al nouălea cer de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară: „Dragii mei, sunt foarte emoţionată să împărtăşesc cu voi o veste frumoasă! Voi deveni mămică pentru a doua oară! Vă îmbrăţişăm cu drag. Toţi patru”, a scris artista pe Facebook.

Masika Kalysha şi-a anunţat fanii pe la începutul lunii decembrie că va deveni mamă şi că tatăl copilului este rapperul Fetty Wap. Mesajul a fost însoţit şi de o fotografie extrem de explicită. Din păcate, pentru vedetă Fetty Wap nu recunoaşte copilul ca fiind al lui.

Lumea mondenă de peste hotare a fost zguduită de anunţul celebrei Jessica Capshaw, care va deveni pentru a patra oară mămă.

„Vacanţa a venit. Vieţile noastre sunt pline de lumină, muzică şi bucurie. Familia noastră are anul acesta motive să zâmbească şi mai mult. Bebeluşul cu numărul patru este pe drum! Sunt o femeie norocoasă”, a scris vedeta pe Instagram.

Citeşte şi  Transformări ŞOCANTE suferite de vedete. Vezi cât de mult au putut să slăbească VIDEO

Anne Hathaway a dat vestea cea mare la sfârșitul lunii noiembrie 2015. Aceasta va deveni mamă pentru prima oară, după ce mult timp, ea și soțul său, Adam Shulman, au încercat să devină părinţi.

Actrița serialului „Gossip Girl”, Melissa Fumero va deveni şi ea mămică pentru prima oară. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare în luna noiembrie: „Momente minunate la petrecerea surpriză pentru bebe de ieri. Apropo: sunt însărcinată!”, a fost mesajul vedeti postat pe un cont de socializare.

John Legend şi iubita lui, Chrissy Teigen vor deveni şi ei părinţi anul acesta: „John şi cu mine suntem foarte fericiţi să anunţăm că suntem însărcinaţi. Aşa cum mulţi dintre voi ştiu, încercăm să facem un copil de ceva vreme. Nu a fost uşor, dar am continuat să încercăm pentru că abia aşteptăm să aducem pe lume primul nostru copil şi să îl creştem în familia noastră. Suntem atât de entuziasmaţi că se întâmplă în sfârşit. Mulţumim pentru toată iubirea şi toate urările de bine. Abia aştept toate atingerile pe burtică”, a dorit să scrie vedeta pe unul dintre conturile sale de socializare.

Cântăreaţa Kelis se afișează şi ea cu burtică de gravidă care pare că se poartă în rândul vedetelor. Vestea a venit la sfârşitul lunii august a anului trecut, deşi nimeni nu ştie absolut nimic despre tatăl bebeluşului.