Marca Steaua, dorită de o casă de avocatură. Suma oferită MApN depăşeşte 100.000 euro

Lovitură în fotbalul românesc. O casă de avocatură din Ploieşti a anunţat că a trimis o ofertă la ministerul apărării pentru a cumpăra sigla "Steaua". Suma oferită de avocaţi se ridică la 120.000 de euro iar oferta este valabilă 30 de zile.

11 mai 2015, 14:14
Marca Steaua, dorită de o casă de avocatură. Suma oferită MApN depăşeşte 100.000 euro

Cabinetul de avocatură Nichita Vlad, din Ploieşti, a făcut o ofertă Ministerului Apărării Naţionale, în valoare de 120.000 de euro, pentru achiziţionarea mărcii Steaua, aflată în posesia Clubului Sportiv al Armatei din 3 decembrie 2014.

Domnule ministru, subscrisul cabinet de avocatură Nichita Vlad, vă informăm că intenţionăm să formulăm ofertă reală de plată pentru sigla intitulată «Steaua Bucureşti» pentru care înţelegem să oferim suma de 120.000 de euro. Oferta este valabilă 30 de zile începând cu data primirii de către dumneavoastră a prezentei scrisori de intenţie„, se menţionează în adresa transmisă Ministerului Apărării Naţionale de către cabinetul de avocatură Nichita Vlad.

Oferta cabinetului de avocatură pentru marca Steaua este a doua primită de MApN în ultima săptămână.

Citeşte şi Gigi Becali pierde Steaua! O mare companie românească a anunţat că vrea să cumpere marca

La 6 mai, compania producătoare de vinuri Cotnari a anunţat public că intenţionează să achiziţioneze marca Steaua pentru ca aceasta să nu îşi piardă din valoare ca urmare a disputei dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali. Suma oferită de Cotnari se pare că se cifrează în jurul a 100.000 de euro.

Citeşte şi S-a decis firma care a câştigat LICITAŢIA pentru evaluarea MĂRCII STEAUA