Marcel Ciolacu a explodat şi îi ameninţă pe Cîţu şi Iohannis: „Bă, nu ţi-e ruşine!? Scot acum hârtiile şi arăt cum dai mită la administraţiile PNL”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că votul pe moţiunea de cenzură din 14 iunie este şansa ca românii să scape de guvernarea PNL şi avertizează că, în următoarele 4 luni, Cîţu şi Orban vor încerca să-şi atragă colegii de partid de partea lor împărţindu-le funcţii şi bani.

01 iun. 2021, 22:41
Marcel Ciolacu a explodat şi îi ameninţă pe Cîţu şi Iohannis: „Bă, nu ţi-e ruşine!? Scot acum hârtiile şi arăt cum dai mită la administraţiile PNL”

Marcel Ciolacu a vorbit şi despre campania de vaccinare, pe care o consideră un eşec cauzat de aroganţa cu care autorităţile îi tratează atât pe români, cât şi pe primarii opoziţiei.

„Tu intri in razboi cu autoritatile locale, iar ne imparti in pesedisti si restul. O sa fie dezastru in astea 4 luni in Romania din cauza luptei de partid din PNL. Unul o sa imparta bani, ca e la guvern, unul va imparti functii, ca e sef de partid. Ei maine vin cu PNRR sa-l prezinte, dar nu si cu anexele. Unele anexe le avem si noi si o sa le prezentam.

Nu poti sa jignesti asa poporul roman. Cu vaca din India, unde vaca e sacra. Asta e atitudinea, nu inteleg ca nu pot continua asa? Suntem pe ultimul loc la vaccinare in Europa. AU zis 10 milioane, dupa aia au zis 5 milioane, nu am zis eu. Si-a setat singur targetul, daca nu a fost in stare, sa se duca acasa. A iesit Rafila si le-a spus ca nu merg calculele, ca nu vaccinam doar in orase, ci si la sat. Nu mai merge cu discriminari.

Citeste si Marcel Ciolacu, despre atentatul de la Arad: „E grav că s-a creat un precedent. Acolo e clar grup organizat, trebuiau sute de descinderi”

Marcel Ciolacu îl ameninţă pe Florin Cîţu: „Vrei să scot hârtiile, să vezi cum mituieşti?”

Eu sunt pro-vaccinare, impreuna cu toata familia mea, toti sunt vaccinati. Domnule, dar noi decidem, eu si familia mea. Au iesit Rafila si Streinu-Cercel si au explicat, el face filme cu Raluca Turcan. Pai Raluca Turcan e Sophia Loren? El e Brad Pitt, ca sa-i urmeze lumea?

Pana Iohannis nu iese public si-si cere scuze pentru „ciuma rosie”, eu nu mai am ce sa discut cu el. Stie la fel de bine ca si mine cine ce e „ciuma rosie”. Acum vine copy-paste asta, Citu, si zice ca administratiile PSD. Pai, ba, vrei sa scot hartiile, sa vezi cum mituiesti primarii PNL? Toti parlamentarii, si de la AUR si de la alte partide, trebuie sa se hotarasca daca vor sa continuam asa patru uni de zile, cu acest troc politic pe viitorul Romaniei”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Citeşte şi: Cătălin Drulă: „Licitaţia pentru proiectarea drumului de mare viteză Craiova – Lugoj a fost publicată azi pe SICAP”