Marcel Ciolacu dinamitează PNL. „E cel mai nereformat partid din România. Pe lista PNL au rămas traseiştii”

Marcel Ciolacu acuză PNL că este de "departe" cel mai nereformat" partid politic din România. Preşedintele PSD susţine că liberalii promovează "traseişti" pe listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare şi că vor puterea pe toate palierele administraţiei. Mai mult, preşedintele Camerei Deputaţilor a reamintit că "au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine".

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 19:28
Marcel Ciolacu dinamitează PNL. „E cel mai nereformat partid din România. Pe lista PNL au rămas traseiştii”

„Noi am ales calea de a duce, de această dată, cei mai buni specialişti în Parlament, mai ales în domeniul sănătăţii, şi mă uit pe lista PNL-ului, unde au rămas traseiştii. (..) Fără nicio reţinere vă spun că PNL în acest moment este cel mai nereformat partid din România, de departe”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la postul B1 TV, conform News.ro.

Marcel Ciolacu, avertisment despre criza COVID-19. „Mai avem o săptămână şi sistemul sanitar se blochează. Situaţia devine tragică”

Liderul social-democrat a mai precizat că legislaţia se face în Parlament, „nu se face prin Ordonanţe de Urgenţă, pe genunchi şi improvizând”.

Mai mult, Ciolacu i-a criticat pe liberali deoarece îşi doresec puterea deplină, la orice nivel al administraţiei.

„Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine”, a declarat Ciolacu, conform sursei citate.

Marcel Ciolacu dă cărţile pe faţă despre momentul în care a fost amendat: A greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte!

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai afirmat că „noua abordare a PSD” privind recrutarea de specialişti se regăseşte „în toate judeţele şi în toate domeniile”.

Întrebat cum vor putea fi colegi specialiştii în medicină promovaţi de PSD cu alţi candidaţi ai social-democraţilor care neagă eficienţa măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Ciolacu a explicat că „Parlamentul reprezintă pe toată lumea”.

„Toată lumea trebuie să se regăsească în Parlament. Ce facem, îi alegem numai pe cei care gândesc numai ca noi să ne reprezinte? Mi se pare o abordare greşită”, a conchis Ciolacu.

Orban, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre reintroducerea carantinei. „Obiectivul nostru este să nu afectăm economia”