Marcel Ciolacu, după întâlnirea Klaus Iohannis – Nicuşor Dan. „La Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, joi, că Palatul Cotroceni a fost transformat în sediu de campania, pe fondul întâlnirii dintre Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS, şi Klaus Iohannis. Liderul social-democraţilor l-a întrebat pe şeful statului de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea la Cotroceni pentru a se interesa despre problemele bucureştenilor.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 11:26
Marcel Ciolacu, după întâlnirea Klaus Iohannis – Nicuşor Dan. „La Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie”

Marcel Ciolacu a comentat într-o conferinţă de presă la Spitalul mobil Leţcani din judeţul Iaşi despre vizita lui Nicuşor Dan la Palatul Cotroceni.

„Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această oborabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o. Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?”, a afirmat Marcel Ciolacu, citat de Ştiripesurse.

DNA a început audierile în dosarul lui Nicuşor Dan. Cristian Zărescu a predat procurorilor anticorupţie înregistrările

Tot astăzi au început audierile la DNA în dosarul în care Nicuşor Dan este vizat pentru fapte de corupţie. Procurorii DNA au primit înregistrările în care candidatul dreptei la Primăria Capitalei intervenea la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat afacerist care a ridicat o construcţie într-un parc. La DNA a ajuns joi Cristian Zărescu, fost jurnalist şi consilier al primarului sectorului 4 care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan în cazul Mitrache.

Nouă parlamentari PSD l-au reclamat pe Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR – PLUS la Primăria Capitalei, la DNA. Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole îl acuză pe Nicuşor Dan de şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani.

Sesizarea la DNA vine după apariţia unei înregistrări audio, în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru Mihai Mitrache, zis Câine, un controversat afacerist care a ridicat o construcţie în parcul Orăşelul Copiilor.

Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, discuţii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. „Soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile”

Premierul Ludovic Orban şi candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

Reacţia Administraţiei Prezidenţiale despre întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu Nicuşor Dan

Administraţia Prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş, Klaus Iohannis apreciind că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente.

Nicuşor Dan, explicaţii despre acuzaţiile de corupţie. „M-am luptat pentru ideea de justiţie. Am acţionat împotriva unui abuz”