Marcel Ciolacu îi răspunde lui Clotilde Armand, după ce primărița l-a trimis la covrigărie: „Să-și ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident”

Marcel Ciolacu, șeful PSD a refuzat să comenteze remarca făcută de Clotilde Armand, care l-a trimis la covrigărie.

25 apr. 2024, 18:17
Marcel Ciolacu îi răspunde lui Clotilde Armand, după ce primărița l-a trimis la covrigărie: „Să-și ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident”

Premierul Ciolacu i-a dat un singur sfat primarul Sectorului 1, și anume să-și găsească un avocat bun. Afirmația șefului PSD a venit în contextul în care Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, chiar în ziua în care își depune candidatura pentru un nou mandat.

Citește și Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care şi-a depus candidatura. Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Clotilde Armand

„Să-și ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident. Să iei bani ca și primar din fonduri europene n-am mai auzit până la doamna Clotilde”, a spus Marcel Ciolacu, aflat la Timișoara.

Clotilde Armand: „Marcele, te vom trimite înapoi la covrigărie”

Clotilde Armand și-a lansat, joi, candidatura la Primăria Sectorului 1. Tot azi, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă care aruncă cu minciuni în spațiul public pe banii cetățenilor. Vă aștept. Stau neclintită față de linșajele plătite de banii publici, față de toate mizeriile pe care le faceți împotriva cetățenilor Sectorului 1. Puteți să urlați, puteți să vă legați cu lanțuri, puteți să-l puneți și pe Iohannis candidat la Primăria Sectorului 1. Aici nu mai puteți fura, aici învingem corupția. Suntem aici uniți pentru a lupta împotriva voastră, împotriva grupurilor de interese care sunt în jurul vostru, împotriva instituțiilor statului pe care le folosiți politic. Suntem aici și nu ne lăsăm”, a transmis Clotilde Armand la depunerea candidaturii, joi după-amiaza.

„Și repet, să fie foarte clar, eu nu negociez cu mafia, nu negociez cu susținătorii acesteia. Suntem aici și mergem mai departe. În calitate de concluzie, o să anunț un mesaj pentru Marcel Ciolacu: «Marcele, privește-ne pe noi. Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie»”, a conchis aceasta.

Citește și Cristian Popescu Piedone nu cedează în fața tentației! Motivul pentru care nu renunță la Primăria Capitalei: „Nu sunt șantajabil, cine mă cunoaște, știe”