Marcel Ciolacu îndeamnă parlamentarii PSD să se vaccineze cu doza 3. „Societatea noastră are nevoie de un asemenea gest în fața acestui dezastru sanitar”

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor PSD să se vaccineze cu doza trei, după votul în Parlament care ar putea decide învestirea Guvernului Cioloş.

19 oct. 2021, 12:14
Marcel Ciolacu îndeamnă parlamentarii PSD să se vaccineze cu doza 3. „Societatea noastră are nevoie de un asemenea gest în fața acestui dezastru sanitar”

Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe senatorii şi deputaţii PSD să meargă, miercuri, la Romexpo, pentru a face a treia doză a vaccinului anti-COVID, ca prin acest gest să impulsioneze campania de vaccinare.

„Dragi colegi,

Vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în fața acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluții. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluție pentru a salva cât mai multe vieți.

Vă propun să mergem la centrul de vaccinare de la Romexpo, care este cel mai mare din București – cred că toată lumea va înțelege semnificația alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne același partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români.

Vă mulțumesc și aștept confirmările voastre”, este mesajul pe care Marcel Ciolacu l-a transmis colegilor din PSD, conform Ştiripesurse.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, replică tăioasă pentru Marcel Ciolacu. „Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid”

De asemenea, Marcel Ciolacu desființează planul lui Dacian Cioloș de a reveni la guvernare, fiind convins că nu are nicio șansă să treacă de Parlament.

„O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, ordin în PSD pentru pregătirea alegerilor anticipate