Marcel Pavel, primul mesaj după ce a fost externat din spital: „DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”

Marcel Pavel a postat un mesaj pe Instagram, miercuri, în ziua în care a fost externat din spital, după ce a suferit o dublă pneumonie și a fost infectat cu coronavirus.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 13:09
Marcel Pavel, primul mesaj după ce a fost externat din spital: „DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”

Marcel Pavel a ieșit din spital miercuri dimineață, el postând pe Instagram un mesaj prin care anunța că astăzi este ziua fiicei sale, Yuvenalia Ioana, care împlinește 7 ani.

Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris cântărețul.

Citește și: Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

Marcel Pavel nu a fost pacientul zero de la Antena 1

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3, a discutat cu vedetele care au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit anchetelor epidemiologice, nu Marcel Pavel ar fi adus coronavirusul în platoul de filmări, ci o altă persoană.

Citeşte şi: Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen 

A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la Te cunosc de undeva infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.