Marcel Vela pe facebook: „Să nu uităm niciodată de unde ni se trag rădăcinile”

Ministrul de interne, Marcel Vela, a postat un mesaj de ultimă oră pe o reţea de socializare. 

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 17:45
Marcel Vela pe facebook: „Să nu uităm niciodată de unde ni se trag rădăcinile”

“Neamul este mama mea, tatăl meu, fratele meu, sora mea, vecinul meu, satul meu, comuna mea și județul meu și tot cel ce vorbește aceeași limbă, are aceeași credință și aceleași idealuri”, spunea Părintele Iustin Pârvu.

În aceste zile vorbim, mai mult ca oricând, despre națiune, dragostea de țară și despre dorul pentru locurile frumoase, obiceiurile vechi și pentru tot ceea ce eram înainte de această pandemie.

Moţiunea împotriva ministrului Marcel Vela a trecut. „Democraţia românească în derivă, cu Vela ruptă, în timp de pandemie” 

Și mie îmi este dor de acasă, de meleagurile de care mă leagă cei mai frumoși ani, amintiri și trăiri.
Oricât vom munci și oricât ne vom atașa de noi locuri, acasă găsim mereu alinare, liniște, armonie și iubire.

Am găsit întâmplător această fotografie în telefon și m-am gândit la acasă, la Munții Banatului, la Piramida Vârfului Gugu, muntele sacru al dacilor, la țara noastră și la cât de binecuvântat este pământul românesc.

Oriunde mi-aș plimba bagajele prin lume, atunci când îmi este greu, închid ochii și văd peisajele mele de suflet din Armeniș.

Să nu uităm niciodată de unde ni se trag rădăcinile și, mai presus de orice, să nu îi uităm pe cei fără de care poate nu am fi existat astăzi.

Așa cum v-am mai spus, pentru mine, patriotismul nu este doar un cuvânt, ci este o stare.”, a scris Marcel Vela pe Facebook. 


loading...