Marea suferinţă de Crăciun a lui Denise Rifai. „Este foarte dureros subiectul acesta!”

Denise Rifai, 35 de ani, a vorbit despre amintirile care o leagă de Crăciun, una dintre ele fiind încă o rană deschisă pentru celebra prezentatoare TV.

25 dec. 2021, 11:57
Marea suferinţă de Crăciun a lui Denise Rifai. „Este foarte dureros subiectul acesta!”

Marea suferinţă de Crăciun a lui Denise Rifai. Obișnuită să lucreze, indiferent de „liberele” celorlalți, prezentatoarea TV pare să se bucure, totuși, din plin de perioada Crăciunului!

Marea suferinţă de Crăciun a lui Denise Rifai. „Este foarte dureros subiectul acesta!”

„În televiziune întotdeauna avem fie Crăciun, fie Revelion, fie Paște, fie 1 Mai. Cei de acasă trebuie să știe, de când sunt la Kanal D, practic este al doilea an în care am avut liber de Crăciun și am liber și de Revelion, nu mi s-a mai întâmplat, mă acomodez cu chestiunea asta. Noi lucrăm la foc continuu”, a spus Denise Rifai pentru Cancan.

Denise Rifai visează să fie mamă. Ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea: „Până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă”

Vedeta petrece Crăciunul alături de familie: „Mă bucur mult că sunt acasă, că suntem sănătoși în acest context pandemic atât de dificil și, sincer, cred că mi-ar plăcea să avem puțină zăpadă! O să fiu cu mama, cu ai mei!”.

Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”

Denise Rifai s-a întristat când a venit vorba despre bunica sa, o figură cu un puternic impact asupra ei. „În toată această perioadă ascult în mașină doar colinde. Când spun Crăciun mă gândesc la cozonacul pe care îl făcea bunica mea, ce astăzi nu mai este printre noi și este foarte dureros subiectul ăsta, chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, iar cea mai frumoasă amintire a mea este legată de Moș Crăciun”, a dezvăluit prezentatoarea TV.