Margherita de la Clejani, probleme grave cu legea. Motivul şocant pentru care riscă un nou dosar penal

Margherita de la Clejani nu a scăpat de problemele cu legea. De data aceasta, iubitorii de animale au reclamat-o pe cântăreață, fata celebrilor lăutari fiind pe punctul de a se alege cu un nou dosar penal.

09 iun. 2020, 15:42
Margherita de la Clejani, probleme grave cu legea. Motivul şocant pentru care riscă un nou dosar penal

Margherita este anchetată pentru proveniența maimuței pe care o are în posesie. Animalul a devenit faimos după acceidentul rutier provocat de stăpâna sa.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operaţiile estetice FOTO

Iubitorii de animale au sesizat autoritățile în urma imaginilor în care presupusul iubit al Margheritei lovește maimuţa peste cap, dar și cu Margherita care trece maimuța dintr-o mână în alta într-un fel ciudat.

Viorica de la Clejani, criză de nervi ÎN DIRECT la TV. „Vreţi să moară ca Mădălina Manole?”

Astfel, oamenii legii vor face cercetări în vederea aflării dacă există documente de proveniență pentru animalul Margheritei. În cazul în care nu există, vedeta riscă un dosar penal pentru deținerea animalului exotic ilegal.

Margherita de la Clejani, dezvăluiri în premieră: „A fost un mic accident. N-am omorât pe nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată!” VIDEO

Margherita a fost suspectată că s-ar fi drogat

„Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor”, a declarat Margherita de la Clejani la România TV.