Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare. A fost bătută şi terorizată: „Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje”

După cazul Danielei Crudu, care a şocat toată ţara, tot mai multe persoane publice ies în faţă şi recunosc faptul au fost şi ele victimele violenţei fizice. Una dintre ele este chiar Maria Dragomiroiu, care a fost terorizată de soţul ei.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 08:51

Deși pare greu de crezut, în tinerețe, artista a fost bătută de tatăl copiilor ei. Maria Dragomiroiu a povestit cum fostul ei soț, cu acceptul deplin al mamei lui, a bătut-o în plină stradă, sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu s-a pensionat. Suma ruşinoasă pe care o primeşte lunar de la stat

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.

Maria Dragomiroiu: „Eram foarte săracă, nici nu aveam…”

Maria Dragomiroiu a rememorat momente dramatice ale existenței sale într-o emisiune tv. Cântăreaţa a suferit mult pînă să ajungă o vedetă de nivel naţional.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu, despre operaţiile estetice. „Trebuia să mă operez….” FOTO

La 20 de ani eu mă pregăteam să fiu mămică, la 22 de ani aveam deja doi copii. Eram un copil cu doi copii. I-am născut la distanță de 11 luni și 4 zile. Nu-mi dădeam seama ce îmi oferă viața. Au venit pe lume pentru că așa a vrut Dumnezeu. Eram foarte săracă, nu aveam nici cu ce să îi îmbrac, mai ales că au venit repede unul după altul. Fierbeam rufele într-un cazan pe aragaz. Mi-a fost greu, foarte greu„, a povestit Maria Dragomiroiu

 Maria Dragomiroiu are acum tot ce-și poate dori, dar situația nu a stat întotdeauna așa potrivit mărturisirilor sale.