Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram: „Îmi pare rău, fraților”

Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram. Artistul, în vârstă de 24 de ani, și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui. A revenit ulterior cu o fotografie, iar în descriere anunța că a decis să încheie un capitol din viața lui.

19 mart. 2024, 17:10
Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram: „Îmi pare rău, fraților”
Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram

Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram. Cântărețul nu a dat mai multe detalii la ce capitol se referă, doar a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului.

Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram

Mai mult, artistul a anunțat că este nevoit să amâne și lansarea piesei Brokoto, interpretată alături de Renvto, care era programată pentru data de 21 martie 2024.

Îmi pare rău, fraților. Nu e după mine. Revin cu detalii”, a mai scris artistul la InstaStory, însă nu a pomenit de nimic altceva.

Fanii nu s-au putut abține și au comentat la postarea făcută de artist: „Sper că nu te lași de muzică, îți iubim muzica și vocea/ Ce capitol se termină? De ce nu mai sunt postările vechi pe pagina lui?/ Cu tine din 2014 până în prezent și, bineînțeles, în continuare/ Ce se întâmplă? Știe cineva?/ Mario, te iubim eşti un om extraordinar de minunat. Vocea ta este pansament la inimă. Eşti cel mai minunat om, piesele tale sunt cele mai ascultate şi frumoase!”, au fost doar unele dintre comentariile e care admiratorii le-au lăsat la postarea lui Mario Fresh.

Citește și: Cât de geloasă este Alexia Eram. Mario Fresh a dat cărțile pe față: „La noi așa a mers de la începutul relației”

Alexia Eram și Mario Fresh, înpreună de opt ani

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de opt ani, iar relația lor continuă să meargă încrezătoare înainte. Chiar și așa, și la ei apar momente de gelozie sau de neîncredere.

Cred că fiecare om este gelos. Nu cred că există un om care nu este gelos. Cred că gelozia este foarte bună într-un cuplu, într-o oarecare măsură. Doar să nu fie depășit un prag. Adică o gelozie trebuie să fie acolo. Peste infidelitate și minciună nu pot trece. Nu, niciodată. Asta este”, a spus iubita lui Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut la aniversarea ei de 15 ani. Părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram, au surprins-o cu un concert susținut de artist. Anul următor, Alexia și Mario s-au reîntâlnit întâmplător la lansarea unei piese. Ulterior au ieșit în parc de mai multe ori, iar de atunci au rămas împreună.