Marioara Zăvoranu, funeralii cu SCANDAL. Oana Zăvoranu A AMÂNAT ÎNMORMÂNTAREA pentru marţi VIDEO

Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune faţă de mama sa, după ce iniţial a afişat o atitudine războinică atât în ultimele zile de viaţă ale Marioarei Zăvoranu, cât şi după moartea acesteia. Dacă Oana a decis, în cele din urmă, să respecte dorinţa mamei sale şi să o înmormânteze la cimitirul Eternitatea, pe care l-a administrat şi unde îşi dorm somnul de veci şi cei doi soţi ai ei, vedeta nu a putut să o accepte decât cu greu la catafalc pe bunica sa, mama naturală a Mărioarei Zăvoranu. UPDATE. Oana Zăvoranu a anunţat că a decis să amâna funeraliile pentru marţi.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 12:24
Marioara Zăvoranu, funeralii cu SCANDAL. Oana Zăvoranu A AMÂNAT ÎNMORMÂNTAREA pentru marţi VIDEO

Oana Zăvoranu îşi va înmormânta mama, pe Marioara Zăvoranu, în cimitirul Eternitatea, aşa cum şi-a dorit defuncta. Înmormântarea trebuia să aibă loc duminică, însă Oana Zăvoranu a decis ca funeraliile să fie amânate până marţi, din cauza evenimentelor neplăcute produse la cimitir.

Oana Zăvoranu s-a declarat oripilată de lipsa de înţelegere a oamenilor care s-au bulucit duminică la cimitir, cu toate că a sperat că aceştia vor avea înţelegere faţă de familia îndoliată.

„Voi muta marti inmormantarea, astfel incat acei oameni nefericiti, saraci cu duhul, sa imi lase gardurile in pace, sa nu mai puna pe copaci, jandarmi, sa nu mai huiduie, să nu mai scuipe. Sunt numai injuraturi acolo, coloane de politie. Au confundat o inmormantare cu un stadion”, a spus Oana Zăvoranu, care a explicat că nu a dorit să permită accesul maselor la înmormântare pentru ca mama sa să rămână în amintire aşa cum a fost, nu cum arată în sicriu.

„E dreptul meu. Asa am crezut eu. In strainatate, inmormantarea e organizata intr-un cerc restrans. Acum este acolo un macel. Eu stiu cine a facut toata aceasta tiganie acolo si o voi spune intr-o zi. Stiu cine a incercat sa strice inmormantarea mamei mele si culmea, e vorba de un post care cica o iubea si o diviniza”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Vedeta TV a precizat că a dorit să impartaseasca doar „cu rudele apropiate, acelea putine, cu prieteni siniceri, nu cu unii prinsi cu tot felul de ceasuri, care vin sa faca tot felul de filmulete” momentul greu prin care trece după moartea Marioarei Zăvoranu. Oana Zăvoranu l-a atacat, astfel, pe Costin Mărculescu, care ar fi filmat pe ascuns sicriul mamei sale, în capela de la Cimitirul Eternitatea. „Nu pot sa spun decat «Ruşine! De 10 ori ruşine!». Imi spune vin sa fiu alaturi de tine, Costinelul (Costin Mărculescu, n.r.) vine in 20 minute sa fie alaturi de sora lui si este prins. Noroc ca am paza pusa… Si e prins cu un ceas de o televiziune concurenta. Ca el nu venise acolo sa fie alaturi de sora lui. El luase banii de la un post concurent TV, era ca un hot ce este. Inteleg ca nu are bani. Mai bine imi cerea, si il imprumutam. Eu am gandit acest trist eveniment din viata mea ca un moment pe care sa il traiesc langa cei pe care ii simt (…) Personal am sunat-o pe mama ei, daca se poate numi mama, ca tot ma acuzau ca sunt o haina si interzic bunicii mele sa vina. Pe aceasta femeie am vazut-o opt minute in viata mea, a lasat-o pe mama mea in tren. Poate fi bunica, daca nu a putut fi nici mama? Am zis să vină şi Gigi (fratele vitreg al Marioarei Zăvoranu, n.r.) (…) Nu am niciun drept sa neg sau sa interzic prezenta unor persoane pe care mama mea, din motive numai de ea cunoscute, in naivitatea ei, le-a iubit”, a punctat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, mesaj CUTREMURĂTOR pe coroana depusă la căpătâiul mamei sale FOTO

Funeraliile Marioarei Zăvoranu sunt marcate, la fel ca ultimii ani din viaţă, de scandal. Mama naturală a Marioarei Zăvoranu, dar şi alte rude au fost ţinute la poarta cimitirului de oamenii de pază, la ordinul Oanei Zăvoranu, care a ales „pe sprânceană” persoanele cărora le-a permis accesul la înmormântare.

 

Bătrâna de 88 de ani a vărsat lacrimi amare la poarta cimitirului, de unde nu s-a dat dusă până când nu i s-a dat, până la urmă, voie să îşi ia rămas bun de la cea căreia i-a dat viaţă.

Angelina Raiciu, mama Marioarei Zăvoranu, a fost în mod evident tulburată de imaginea fiicei sale în sicriu. Cu lacrimile şiroaie pe obrajii ridaţi de ani, bunica Oanei Zăvoranu şi-a mângâiat şi jelit fiica minute în şir.

Despre Anghelina Raiciu s-a spus că ar fi abandonat-o în tren pe fiica sa. Cu toate acestea, femeia susţine că nu a lăsat-o în tren, ci a dat-o spre înfiere unchiului bărbatului cu care a făcut-o pe Mărioara.

Aici va fi înmormântată Marioara Zăvoranu. Cum arată locul unde va fi îngropată mama Oanei Zăvoranu FOTO

De asemenea, zeci de persoane care, deşi nu au cunoscut-o personal pe Marioara Zăvoranu au mers la cimitir cu flori şi lumânări, au plecat pentru că nu li s-a permis accesul în capelă; printre ele s-a numărat şi o mătuşă a Oanei Zăvoranu, care a criticat-o în termeni duri pe vedetă pentru felul în care a gestionat lucrurile.

Scene şocante au avut loc în cimitir. Zeci de oameni au intrat cu forţa în cimitir, bodyguarzii de la intrare fiind nevoiţi să folosescă spray paralizant. La faţa locului a sosit şi poliţia, care se pare că s-a autosesizat.

Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, 17 aprilie 2015, la Spitalul Fundeni, în urma unei lungi suferinţe.

Citeşte şi

MARIOARA ZĂVORANU, o viaţă de roman: abandonată în tren, două divorţuri, doi copii pierduţi

Dezvăluiri de ultimă oră despre înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu: Marioara, între soţii ei

Cum a făcut Marioara Zăvoranu avere


loading...