Marius Şumudică, dezvăluire cutremurătare ÎN DIRECT: „Gigi Becali mi-a salvat familia!”

Marius Șumudică a dezvăluit că familia sa, aflată în România, a trecut prin momente delicate după ce a fost infectată cu coronavirus.

10 nov. 2020, 20:31
Marius Şumudică, dezvăluire cutremurătare ÎN DIRECT: „Gigi Becali mi-a salvat familia!”

Marius Şumudică, antrenorul la Gaziantep, în Turcia, i-a mulţumit lui Gigi Becali, cel care a avut grijă ca cei dragi să treacă cu bine peste aceste probleme.

TRATAMENT-MINUNE! Cum şi-a vindecat Gigi Becali familia de COVID-19. „I-am dat medicamentul şi gata!”

„Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el… mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac. Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta. S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi,” a dezvăluit Marius Șumudică la Digi Sport.

Gigi Becali: Vreau să aduc medicamente din India. Virusul ăsta este un fleac: „Băi, nu trece cu paracetamol!”

„Tehnicianul nostru, Marius Şumudică, ne-a comunicat faptul că familia sa, care trăieşte în România, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Este o veste care ne întristează. Le transmitem lui Şumudică şi familiei sale însănătoşire grabnică”, a anunțat, vinerea trecută, Gaziantep FK.