Maşini îngropate în drumul surpat de ploi, lângă Bucureşti. Natura dezlănţuită a produs pagube uriaşe

Ploaia torenţială a făcut ravagii în apropiere de Capitală. Mai multe maşini au fost îngropate în drumul care s-a surpat după ce a plouat cu găleata.

20 mai 2021, 11:41
Maşini îngropate în drumul surpat de ploi, lângă Bucureşti. Natura dezlănţuită a produs pagube uriaşe

Imagini dezolante cu mai multe maşini îngropate în drumul surpat de ploi au fost surprinse pe o stradă din Chiajna, judeţul Ilfov, unde a fost construit un complex rezidenţial.

Autoturismele au rămas blocate în şanturile formate în urma ploii, după ce s-a acumulat apă pe acea porţiune de drum. La faţa locului au fost chemaţi să intervină atât pompierii, cât Poliţia şi cei de la Apa Nova pentru a gestiona situaţia.

Numeroase maşini vor necesita, cel mai probabil, reparaţii după ce au picat în gropile formate în carosabil din cauza ploilor.

Citeşte şi: Imagini unice cu Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni, surprinsă în piaţă, în trening şi geantă Channel. Cum face fostul ministru al Turismului cumpărăturile în România – FOTO

Meteorologii au emis cod galben şi portocaliu de ploi şi instabilitate atmosferică accentuată, până vineri dimineaţă. Sunt vizate 27 de judeţe, inclusiv Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Potrivit ANM, până vineri la ora 10 sunt anunţate ploi însemnate cantitativ, local instabilitate atmosferică temporar accentuată.

„În intervalul menționat, în Muntenia, Banat, Crișana și în cea mai mare parte a Transilvaniei, Olteniei, Dobrogei și Moldovei, precum și la munte, vor fi averse însemnate cantitativ, însoţite de escărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat de grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp”, au precizat meteorologii.

foto: ANM

Citeşte şi: AVERTIZARE METEO de vreme rea. Cod GALBEN şi PORTOCALIU de ploi