Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate. Clotilde Armand: „Proiectul a fost aprobat”

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate. Consilierii locali au aprobat proiectul. În urmă cu două săptămâni, proiectul nu a fost votat, deoarece a fost refuzat de consilierii PNL și PSD, susține primarul Clotilde Armand.

14 iul. 2021, 20:24
Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate. Clotilde Armand: „Proiectul a fost aprobat”
Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate.  Anunțul privind aprobarea proiectului a fost făcut de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București.

Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL și PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 urmau să fie ridicate, în ședința de de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 acest proiect a fost aprobat. 15 pentru – 7 abțineri. Iată că se poate! Mai greu dar se poate”, a anunțat Clotilde Armand pe Facebook. Proiectul va intra în vigoare de la 1 octombrie.

Citeşte şi: Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate

Un nou scandal uriaș la instituția condusă de Clotilde Armand. Doi consilieri PSD au sunat la 112 să anunțe că nu sunt primiți la ședința ținută la sediul Primăriei Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat miercuri, 14 iulie 2021, începând cu orele 11.00, la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9, o ședință de lucru pe tema gestionării problemei deșeurilor din București cu importante oficialități de la nivel central și local.

Doi consilieri PSD au sunat la 112 pentru a anunța că nu sunt primiți la ședință.

Şedința a fost transmisă online, iar după câteva minute a fost oprită. Reprezentanții Primăriei au dat vina pe niște probleme tehnice.

Pe ordinea de zi a acestei ședințe se află proiecte importante pentru comunitatea Sectorului 1:

– plata burselor școlare;
– bani pentru construcția și modernizarea de școli;
– fonduri pentru sistemul de sănătate;
– finanțarea proiectelor “Grădinița de vacanță” și “Școala de vară”;
– finanțăm proiectul “Mavrogheni” destinat construirii unui centru de recuperare a persoanelor cu Sindrom Down și Autism,
– ridicăm mașinile parcate neregulamentar.