Mesaj emoţionant transmis de mama băiatului de 4 ani înecat în piscina casei înainte de tragedie: „Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i!”. Cei doi vor fi înmormântaţi sâmbătă la Găeşti

Caz cutremurator în Dambovița: un copilaș de patru ani a murit înecat în piscina din curtea casei. Mama lui a fost cea care l-a găsit fără suflare și pentru că nu a suportat durerea pierderii singurului copil, tânăra de 34 de ani a fugit în pădure unde și-a pus capăt zielelor.

29 sept. 2022, 14:19
Mesaj emoţionant transmis de mama băiatului de 4 ani înecat în piscina casei înainte de tragedie: „Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i!”. Cei doi vor fi înmormântaţi sâmbătă la Găeşti

Băiatul de 4 ani înecat în piscina casei şi mama lui care s-a sinucis pentru că nu a suportat pierderea lui vor fi înmormâtaţi sâmbătă la Găeşti. Slujba religioasă va avea loc la Biserica de pe strada 1 Decembrie-Găesti.

Albert, în vârstă de doar 4 ani, a fost găsit mort miercuri în piscina din curtea casei sale. Totul s-a petrecut într-o clipă de neatenție. La un moment dat, mama a observat dispariţia lui Albert. Părinţii l-au căutat minute bune, iar când l-au găsit, copilul zăcea în piscină. Speriată, femeia a început să țipe. Vecinii i-au sărit în ajutor și au sunat la numărul de urgență. Primul echipaj al Ambulanței ajuns la locuinţa familiei a început manevrele de resuscitare. Un al doilea echipaj, cu medic, a ajuns, de asemenea, la locuința familiei din Găești. Din păcate, a fost declarat decesul copilului.

Citeşte şi: Dublă tragedie în județul Dâmbovița! Copil de 4 ani înecat în piscina casei. Mama fugită de acasă a fost găsită moartă după câteva ore

Distrusă de durere, Camelia, mama copilului înecat, a fugit pe câmpul din spatele casei. Imediat zeci de polițiști, jandarmi, dar și vecinii au pornit în căutarea ei. A fost adus şi un câine pentru a-i lua urma.

După câteva ore de căutări, mama copilului înecat a fost găsită moartă în apropierea casei. Potrivit polițiștilor, femeia de 34 de ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de un copac.

Cunoscuţii Cameliei spun că îşi iubea enorm copilul. Acest lucru reiese şi dintr-un mesaj postat pe pagina de Facebook. Camelia a distribuit o postare a unui psiholog care îndemna părinţii să petreacă timpul cu copiii lor, să le acorde atenţie.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență.
Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.
Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta.
Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați”, este mesajul distribuit de Camelia.