Mesajul cutremurător trimis de Costin Mărculescu înaintea decesului: Dorule, moooor. Reacţia Marei Bănică

Actorul Costin Mărculescu a murit la vârsta de doar 50 de ani, fiind găsit de către autorități fără suflare, în cadă. Ultimul mesaj trimis de acesta către cel mai bun prieten lansează multe semne de întrebare. 

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 04:54
Mesajul cutremurător trimis de Costin Mărculescu înaintea decesului: Dorule, moooor. Reacţia Marei Bănică

Costin Mărculescu a devenit celebru în urmă cu trei decenii, când a interpretat rolul secundar din filmul Licenii. Actorul a fost absent din viața publică, în ultimă perioadă, ținând legătura doar cu câțiva prieteni apropiați. Doi dintre aceștia sunt Mara Bănică și regizorul George Ciubotaru, care au povestit ultimele discuții purtate cu actorul în ultimele luni.

Citește și: Costin Mărculescu a fost găsit MORT în casă

Cu toate acestea, cel mai probabil, cel care s-a întâlnit cu actorul în cursul zilei de luni este omul de afaceri Doru Colangiu, un fost partener de business al lui Mihai Mitoșeru. Colangiu a postat două imagini cutremurătoate pe rețelele sociale, la doar câteva minute de la vestea tragică despre decesul actorului.

Într-una dintre imagini apar cei doi, împreună, la masă. În timp ce a doua imagine reprezintă ultimul mesaj trimis de către Costin Mărculescu, cel mai probabil cu câteva ore sau minute înainte de deces.

„Doru, moooor!” , este mesajul trimis de actor și lasă semne de întrebare, fiind trimis la ora 22:44, fără a fi specificată ziua. Din imagine se observă faptul că actorul și-a verificat ultima oară contul de Whats App luni, la ora 12.21, sunt șanse ca mesajul să fi fost trimis către Colgiu duminică seara.

Reacția Marei Bănica, cea mai bună prietena a fostului actor

Actorul a fost găsit fără suflare, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi, cu doar o săptămâna înaninte de a împlini vârsta de 51 de ani. Vestea morții sale a șocat showbiz-ul din România, inclusiv pe prietenii apropiați ai fostului actor.

Citește și: Costin Mărculescu a murit. Ultimul MESAJ este cutremurător

În această situația se află și Mara Bănică, cea mai bună prietena a actorului. Jurnalista a postat un mesaj pe contul său de socializare în care susține că reprimă realitatea.

”Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.