Mesajul postat de cântăreaţa Daniela Cuşnir, înainte cu o zi de accidentul în care şi-a pierdut viaţa: „Am început devreme”

Daniela Cuşnir, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară din Suceava, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Tânăra se afla în maşină cu un băiat de 19 ani, care conducea autoturismul. Acesta ar fi adormit la volan și a ieșit de pe șosea.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 12:02

Șoferul, Vlad Barbir, era violonist în formația Dorna Band, alături de care cânta și Daniela. La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la SAJ.

Citeşte şi: Daniela Cuşnir, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară, a murit într-un teribil accident. Avea 23 de ani

Cei doi se întorceau de la un eveniment care a avut loc la Vatra Dornei, unde ar fi cântat toată noaptea. Înainte cu o zi, mai exact duminică, în jur de ora 14, artista posta o imagine pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj pentru fani. „Duminica frumoasa tuturor! Noi am început devreme, voi ce faceți?„, scria Daniela pe reţelele de socializare, înainte cu o zi de teribilul accident.

Duminica frumoasa tuturor!  Noi am început devreme, voi ce faceți?

Publicată de Daniela Cuşnir pe Duminică, 13 septembrie 2020

Sora Danielei, mesaj cutremurător pentru artistă

Familia tinerei este în stare de şoc, sora Danielei, Georgiana, a postat un mesaj emoţionant, în care îşi ia rămas bun de la artistă.

Vaiii, inima mea frumoasa cu chip de înger, de ce m-ai lăsat, unde te-ai dus, vino înapoi, cum o sa trăiesc eu fără tine, cui am sa-i mai spun ce am pe suflet….dragostea mea toată, sa te ierte Dumnezeu și sa te aibe in paza lui… Îngerul meu! Mi-ai rupt inima!„, a scris sora cântăreţei pe Internet.

Vaiii, inima mea frumoasa cu chip de înger, de ce m ai lăsat, unde te ai dus, vino înapoi, cum o sa trăiesc eu fără…

Publicată de Georgiana Cusnir pe Luni, 14 septembrie 2020

 

Fetele mele(surioarele) 

Daniela Cuşnir pe Marţi, 25 august 2020