Mesajul SFÂŞIETOR al fiului pentru Adrian Iovan. Cum şi-a luat „rămas bun” Albert de la tatăl său

Trupul lui Adrian Iovan a fost depus la Capelă, sub privirile înlăcrimate ale Romaniţei şi a fiicei sale. Zeci de oameni au venit în lacrimi, impresionaţi de destinul tragic al celui care a salvat cinci vieţi. Sicriul a părăsit Şcoala de Aviaţie în aplauzele celor care i-au fost colegi zeci de ani. Romaniţa a depus o coroană de flori şi un mesaj de-a dreptul tulburător din partea ei şi a fiului pilotului-erou, Albert.

23 ian. 2014, 10:48
Mesajul SFÂŞIETOR al fiului pentru Adrian Iovan. Cum şi-a luat „rămas bun” Albert de la tatăl său

Romaniţa Iovan a depus o coroană de flori la căpătâiul fostului ei soţ, însoţită de un mesaj din partea micuţului Albert, fiul lui Adrian Iovan şi al faimoasei creatoare de modă. „În inimile noastre vei rămâne un erou. Nu te vom uita!” – este mesajul, semnat „Albert şi Romanita„, care însoţeşte coroana de flori depusă de fosta soţie a pilotului erou, scrie cancan.ro.

Trupul neînsufleţit al pilotului a fost dus joi la capela „Sântul Ilie” din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi la biserica „Sântul Ilie”.

Trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan a fost scos în ropote de aplauze. Romaniţa Iovan a fost în tot acest timp vizibil îndurerată. Creatoarea de modă a spus jurnaliştilor cu lacrimi în ochi că fiul ei ştie că tatăl lui a fost un erou care a murit salvând oameni. Vezi: Cum a aflat fiul lui ADRIAN IOVAN despre moartea tatălui său. Mărturii emoţionante ale Romaniţei

Adrian Iovan va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul va fi înmormântat ca un erou.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Citeşte şi: Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni FOTO

ACCIDENT AVION: Mărturii INCREDIBILE ale primului om care a ajuns la epavă

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO