Microsoft Teams va avea o nouă funcţie utilă pentru videoconferinţe în timpul pandemiei COVID-19. De când poate fi folosită în România

Microsoft a anunţat că va îmbunătăţi serviciul Teams care va dispune de o nouă funcţie. Este vorba despre vizualizarea dinamică (Dynamic View) care va fi disponibilă în Microsoft Teams peste două luni.

11 ian. 2021, 14:20
Microsoft Teams va avea o nouă funcţie utilă pentru videoconferinţe în timpul pandemiei COVID-19. De când poate fi folosită în România

Microsoft Teams va avea o nouă funcţie, în condiţiile în care întreaga lume se confruntă cu numeroase provocări din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, companiile care oferă servicii de video conferinţă inovează încontinuu pentru a veni în sprijinul nevoilor de comunicare.

Numărul utilizatorilor care folosesc Microsoft Teams a crescut substanţial în ultimele 10 luni din cauza pandemiei de COIVD-19. Serviciul este folosit în fiecare zi de peste 115 milioane de persoane, conform The Verge.

Citeşte şi: Claudiu Bleonţ, mărturii despre perioada pandemiei COVID: În domeniul ăstă se pierd 100 de milioane de euro şi asta lunar. M-am spart în multe cioburi!

Microsoft Teams va avea o nouă funcţie utilă pentru şcoala online şi prezentările celor care lucrează de acasă

După ce Microsoft Teams va avea o nouă funcţie, cea de Dynamic View, utilizatorii vor putea să distribuie conţinut în timpul apelurilor video. Noua funcţie poate fi folosită şi în mediul de afaceri deoarece le oferă posibilitatea participanţilor la discuţiile online să facă prezentări mult mai uşor, notează Business Recorder.

În prezent, ferestrele din Microsoft Teams se micşorează atunci când oamenii activează opţiunea de distribuire a conţinutului de pe ecran. Cu toate acestea, experţii Teams speră să integreze Microsoft Gallery View pentru a le permite participanţilor la discuţiile online să-şi personalizeze modul de vizualizare.

Citeşte şi: Pandemia de COVID-19 a accentuat singurătatea şi stresul. Câţi români s-au gândit la moarte în 2020 – SONDAJ IRES

De asemenea, Microsoft Teams vrea să îmbunătăţească serviciul şi în alte privinţe. De exemplu, persoanele implicate activ în discuţie şi cei care „ridică mâna” virtual vor fi evidenţiaţi mult mai clar. De asemenea, utilizatorii vor putea atribui anumitor persoane conţinutul dinamic.

Cu toate că a fost prezentată în iulie 2020, noua funcţie va fi disponibilă în Microsoft Teams în luna martie.

Citeşte şi: Bill Gates anunţă o nouă provocare pentru omenire în 2021. Acum cinci ani a prezis pandemia de Covid-19