Mihaela Rădulescu e în DOLIU: „Te las cu îngerii, în inima mea vei fi veşnic viu”

La mai puțin de un an și jumătate de când Mihaela Rădulescu și-a pierdut tatăl răspus de cancer, un alt necaz a lovit familia ei. Cumnata ei și totodată cea mai bună prietenă și-a luat rămas bun de la părintele ei.

11 nov. 2015, 11:27
Mihaela Rădulescu e în DOLIU: „Te las cu îngerii, în inima mea vei fi veşnic viu”

Mihaela Rădulescu și Anca Rădulescu nu sunt doar rude, ci și foarte bune prietene. De profesie make-up artist, soția fratelui ei este femeia care, de ani buni, se ocupă ca vedeta să arate excelent atunci când merge la evenimente, apare la emisiuni sau este protagonista unor shooting-uri pentru diverse reviste. Cumnata vedetei trece prin cele mai grele momente din viața ei, scrie libertatea.ro.

„Tata s-a dus într-o lume mai bună. Și vreau să cred că acum începe pentru el liniștea, odihna și timpul pentru a avea deplin grijă de mine, așa cum a avut mereu. Mulțumesc pentru tot, tata. Te las cu îngerii, în inima mea vei fi veșnic viu. Te iubesc”, a scris Anca pe o rețea de socializare. Situația ei este înțeleasă cel mai bine de Mihaela Rădulescu, care, în vara anului 2014 și-a condus tatăl pe ultimul drum. Într-un interviu pentru revista Elle, vedeta TV a vorbit despre momentele crunte prin care a trecut. “Tatăl meu a murit cu mine de mână. N-a mai murit până acum lângă mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult și care continuă să mă urmărească pentru că a fost o trecere foarte rapidă de la tatăl meu cel sportiv și bine făcut la un om redus la 45 de kg, măcinat de un cancer generalizat, care s-a stins ținându-mă de mână. Mai mult, știind că eu sunt stânca în familia mea, a trebuit să fiu așa și pentru ceilalți, pentru mama și fratele meu, care e mult mai sensibil decât mine. M-am trezit iar în situația de a fi cea care îi mobilizează pe toți, care trece mai ușor peste moment, chiar dacă mă doare tare”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi: Veşti proaste pentru Mihaela Rădulescu de la Felix: „Nu sunt sigur dacă vreau să mă căsătoresc vreodată”